– Per Gessle var rasande

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Kungarna av Tylösand” portade efter vild fest på stjärnans hotell

Inte välkomna Produktionsbolgaet kallades till krismöte på Gessles eget Hotell Tylösand efter partynatten.
Inte välkomna Produktionsbolgaet kallades till krismöte på Gessles eget Hotell Tylösand efter partynatten.

”Kungarna av Tylösand” går ut hårt i kvällens premiäravsnitt.

Per Gessle portar deltagarna från sitt hotell – och produktionsbolaget tvingades till ett krismöte med hotelledningen.

– Gessle var rasande, säger producenten Calle Schulman.

Calle Schulman.

Det tog inte lång tid för ”Kungarna av Tylösand” att reta upp popkungen Per Gessle. Han valde att porta dem från vip-hyllan på sitt Hotell Tylösand, efter att de rivit ner en planka inne på nattklubben Leffes, hoppat upp på scen och sprutat ner vip-avdelningen på afterbeachen med öl.

”Lite övertända”

– De festade till det ganska bra och var lite väl övertända. Sen blev vi inkallade till ett krismöte med hotellet. Allting handlade om Gessle. Gessle hade fått nog. Gessle var rasande. Han ville egentligen porta oss helt och hållet, men vi hade ju något slags samarbete med honom så då rök bara vip-hyllan, säger Calle Schulman, producent på produktionsbolaget Mastiff, som ligger bakom programmet.

I kvällens premiäravsnitt på Kanal 5 får vi se hur Peter Gereny, ägare av surfshopen där ungdomarna jobbar, ger dem beskedet om att de har blivit portade från vip-hyllan.

– Det var lite olyckliga omständigheter som gjorde att det blev en fel start. Deltagarna var ju så övertaggade och de kom en söndag då det var en familjeafterbeach och det blev lite för stor kontrast mellan deltagarna och de övriga där, säger han.

Ingen kontakt

Per Gessle var själv inte med på krismötet utan kommunicerade enligt Calle Schulman via hotelldirektören Elisabeth Haglund. Hon är i skrivande stund på semester, men hennes högra hand, kvalitetsansvarige Henrik Ekström, tycker att det hela är lite överdrivet.

– Det blev lite galet, men de var väl inte värre eller bättre än någon annan.

Marie Dimberg, Per Gessles manager, dementerar uppgiften om att han ska ha blivit rasande.

– Per Gessle har absolut inte haft någon kontakt eller varit inblandad på något sätt med tv-programmet, produktionen eller dess deltagare, säger hon.

Nöjesbladet har förgäves sökt Elisabeth Haglund för en kommentar.

Publicerad: