”Äntligen hemma”-profilerna har sagt hejdå

Tog farväl till programmet under middag

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

Prouktionen av ”Äntligen hemma” är stoppad på grund av anklagelserna mot Martin Timell.

Programmets andra profiler har setts på en middag där de tog farväl av programmet.

– Det var många som var ledsna, skriver Elsa Billgren på sin blogg.

Framtiden för det populära tv-programmet ”Äntligen hemma” har varit oviss. Efter att Martin Timell anmälts för våldtäkt och anklagats för sexism, rasism och homofobi tog TV4 honom ur tjänst. Kanalen har avslutat allt samarbete med honom, lyft ”Äntligen hemma” ut tablån samt stoppat planerade inspelningar.

De avsnitt av säsongen som spelats in kommer inte att visas. Produktionen av planerade avsnitt är stoppa.

”Och det finns just nu inga planer på att återuppta dem”, skrev Anna Rastner, programchef på TV4 i ett mejl till Aftonbladet för en vecka sedan.

”Många var ledsna”

De andra profilerna i programmet har nu haft en avskedsmiddag för programmet. På sin blogg berättar Elsa Billgren att de samlades för att säga hejdå till programmet.

”Det var många som var ledsna”, skriver hon.

Under kvällen tittade profilerna på en film som klippts ihop med minnen från åren med programmet. De drack bubbel och åt bland annat kladdkaka med hallon och blåbär.

Bosse höll tal

På middagen befanns sig bland annat inredningsprofilen Karin Mannheimer och trädgårdsprofilen Bosse Rappne. Han höll tal.

”Bosse berättade om hur det var för 15 år sedan när alla skulle ha puder och hur han hade glömt sitt en dag. På vägen hem för att hämta såg har en skylt där det stod salong och resten är tydligen tv-historia. Jag hade gärna sett Bosse i full make”, skriver Elsa.

Elsa var hemma innan midnatt och berättar på bloggen om känslorna kring framtiden.

”Det är en dag imorgon också som det heter. Fast inte med Äntligen Hemma. Den resan är över nu. Fint att få krama mina gulliga kollegor hej då”.

Publicerad:

LÄS VIDARE