Publicerad:
Uppdaterad:

Tv-profilen Sébastien Boudet om nya kärleken Lovisa

Hyllar flickvännen: ”Hon har allt jag har saknat”

Av: Anna & Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Kändisbagaren Sébastien Boudet är förälskad.

För Aftonbladet berättar han om kärleken till Lovisa, 33:

– Hon har allt jag har saknat tidigare i relationer.

Kändisbagaren och ”Dessertmästaren”-profilen Sébastien Boudet, 44, har mött kärleken igen, något han skriver i ett långt inlägg på Facebook.

”Aldrig hade jag trott att jag kunde bli kär igen. Min Lovisa. Hon är luft! Hon är liv! Hon är lust… Hon är ALLT!”, skriver han bland annat.

Arbetar inom polisen

När Aftonbladet når Boudet över telefon berättar han mer om den nya relationen som har pågått sedan i våras. Kvinnan i fråga heter Lovisa, är 33 år och jobbar inom polisen.

– Jag har verkligen träffat en superfin tjej som är så bra. Det har hänt förut, men nu känns det verkligen riktigt, riktigt bra. Jag vill bara ställa mig på taket och skrika ut det så alla hör. Vi träffades via en dejtingapp. Det är så jäkla bra med sådana appar. Man kan säga vad man vill om det, men vi hade ju aldrig träffats annars.

Sébastien Boudet med flickvännen Lovisa.
Foto: PRIVAT
Sébastien Boudet med flickvännen Lovisa.

Vad är det bästa med Lovisa?

– Hon har allt jag har saknat tidigare i relationer. Det är helheten. Man måste ju alltid annars kompromissa och anstränga sig i relationer, det är alltid något. Man måste kämpa så hårt för att den andra ska vara lycklig. Hon blir lycklig av mig, jag har bara kunnat vara mig själv och har inte behövt hålla på. Och det är samma sak åt andra hållet. Vi är superkära och vi gör varandra väldigt lyckliga. Det är fantastiskt.

Planerar att flytta ihop

I nuläget bor de inte tillsammans, men Boudet förklarar att det förhoppningsvis inte dröjer alltför länge innan de huserar under samma tak.

– Det kommer nog bli så snart, men det är lite logistik som måste lösas, hon har barn och jag har barn. Lovisa har en dotter så det är supermysigt för mig som bara har killar. Nu får jag fläta lite hår och fixa. Det är underbart.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Sébastien Boudet.
Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: