Saffrans-och solrosröra

Publicerad:

Godare

Kocken Markiz Tainton lagar en härlig röra på getost, saffran och solroskärnor. Röran passar perfekt till kyckling, kött, matvåfflor eller till ostbrickan.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Saffrans-och solrosröra till våfflor.
Foto: Godare
Saffrans-och solrosröra till våfflor.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE