Ulrika Andersson har gift sig med kärleken

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

För fyra månader sedan fick de sin andra son.

Nu har TV4-meteorologen Ulrika Andersson och kärleken Daniel Pettersson gift sig.

– Vi slog i all enkelhet till igår på vår 10-årsdag och sa ja till varandra, kärleken och livet tillsammans, skriver hon på Instagram.

TV4-meteorologen och profilen Ulrika Andersson, 40, har gift sig med sambon Daniel Pettersson, 42. Under söndagskvällen publicerade hon en bröllopsbild. Den borgerliga vigseln ägde rum i Stockholms stadshus och på bilden är hon klädd i en vit ärmlös klänning och har en blomsterbukett i handen. Daniel Pettersson är klädd i en mörk smoking.

– Vi slog i all enkelhet till i går på vår 10-årsdag och sa ja till varandra, kärleken och livet tillsammans, skriver hon till bilden.

1 av 2 | Foto: TV4.
Här gör hon sin sista sändning i TV4.

Flera TV4-kollegor gratulerar till vigseln. Bland dem Soraya Lavasani som skriver: ”Åh så underbart! Stort grattis och länge leve kärleken!”. Rania Shemoun Olsson kommenterar med orden ”Men så fantastiskt Ulrika! Grattis till det vackra paret”. Ulrika Bergquist skriver ”Åh! Stort grattis!!” och Jenny Alversjö hälsar ”Stort grattis fina ni”.

De nygifta makarna har två söner, Ture som är två år och Nils som föddes i februari. Det var under en direktsändning i höstas som Ulrika Andersson avslöjade att hon var gravid.

– Jag väntar en till, en nummer två, sa hon glatt och tog sig om magen när kollegan Jenny Strömstedt, 46, frågade vad det blir för kön:

– Det är en till kille. Det är bara pojkar i den här släkten tydligen. Av åtta barnbarn är det sju pojkar.

Nöjesbladet söker Ulrika Andersson.

Få ett roligare liv och bli allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

TV4