Malin Gramer har gift sig med Carl Falk

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer har gift sig med sin Carl i Spanien.

Det avslöjar nu gästen Anitha Clemence via sin Instagram.

TV3-profilen Malin Gramer, 41, och musikern Carl Falk, 39, har gift i spanska Madrid. Det avslöjas nu av flera gäster på bröllopet. Bland annat poddkollegan Anitha Clemence, 41.

”Ceremony done. #calmal19”, skriver en av gästerna på sin Instagram.

På Instagramstories lägger dessutom Anitha Clemence upp ett klipp på när Joakim Berg från supergruppen Kent framför sin klassiker ”Utan dina andetag” under bröllopsceremonin.

Kändistätt bröllop

Det är inte bara Jocke Berg och Anitha Clemence som fick chansen att uppleva parets bröllops. Även världstjärnan David Guetta, 51 och svenske stjärnkocken Johan Jureskog, 44 finns på plats för att fira kärleken.

I April berättade Malin Gramer för Nöjesbladet att hon skulle gifta sig under sommaren. Hon berättade också att bröllopet skule äga rum i Spanien i augusti och att en ”stor fest” utlovades.

– Inbjudningar är utskickade, allt är klart, Det blir tvådagars, ute i väldigt vacker miljö. Utomhusvigsel kommer det bli. Det kommer bli jävligt roligt, sa hon då.

Carl Falk och Malin Gramer.
Foto: Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carl Falk och Malin Gramer.

”Har alltid drömt om en stor familj”

Det nu gifta paret har en son tillsammans och även varsitt barn från tidigare relationer.

Och det är inte omöjligt att familjen växer ytterligare i framtiden.

– Man vet aldrig... Inte just nu. Eller man ska aldrig säga aldrig. Jag har ju alltid drömt en stor familj. Jag är uppvuxen själv med min mamma och har varit så avundsjuk på alla människor som har syskon och är många vi matbordet och så där. Men nu är vi ju fem personer, så... Ja, jag vet inte. Nu måste vi gifta oss först, så vi får väl fokusera på det, sa Malin Gramer.

Publicerad:

LÄS VIDARE