Håkan Hellströms knall – släppte ny låt i natt

Lyssna på ”Vänta tills våren” här

avMathilde Albinsson

Håkan Hellström är tillbaka med rykande färskt material.

Natten till fredag släpptes hans nya låt ”Vänta tills våren”.

Och den 14 december släpper han dessutom ett helt album.

Håkan Hellström, 44, släppte natten till fredagen en förhandslyssning av sin nya låt ”Vänta tills våren”. Trettio sekunder fanns för fansen öron via Apple music i Nya Zeeland redan innan midnatt. Men prick klockan 00.00 släpptes den i sin helhet på svenska spotify.

Inte nog med en ny låt – den 14 december släpper han dessutom ett helt album, ”Illusioner”, meddelar Hellström på sina sociala medier.

Bara för ett par dagar sedan hintade artisten om att nya musik är på gång.

1 av 2 | Foto: Stefan Jerrevång
Håkan Hellström.

I ett klipp som delats på sociala medier befinner sig Hellström i en inspelningsstudio och antydde att att han spelar in nytt material.

”Hur långt kör vi innan paus?”, säger Göteborgsartisten bland annat i klippet. Björn Olsson avslöjade då för Expressen att han och Hellström, precis som tidigare, har skrivit låtar tillsammans.

– Tanken är väl att skivan kommer tidigast nästa år, men jag vill inte prata för mycket om den. Det är Håkans skiva. Men det är skitskoj. Och han är ju grym, säger Björn Olsson till tidningen.

Håkan Hellström släppte senast albumet "Du gamla du fria" 2016 och har tidigare meddelat att han inte kommer att turnera eller ge konserter på ett tag, eftersom han vill samla ny inspiration.

ARTIKELN HANDLAR OM