Polisen bekräftar – ambulans tillkallades till Paris Jacksons adress

Paris Jackson har själv dementerat uppgifterna

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Under gårdagen rapporterade TMZ att Paris Jackson fått föras till sjukhus efter att ha försökt ta livet av sig.

Hon har själv dementerat på uppgifterna på sin Twitter och kallat sajten för ”lögnare”.

Samtidigt bekräftar polisen i Los Angeles att en ambulans hämtat en person på adressen efter ett självmordsförsök.

Den amerikanska sajten TMZ uppgav i går att Paris Jackson, dotter till Michael Jackson, fått föras till sjukhus efter att ha försökt ta sitt liv. Ambulans ska ha tillkallats till hennes adress i Los Angeles vid 07.30-tiden, amerikansk tid.

Paris själv har dementerat uppgifterna om att hon ska ha försökt att ta sitt liv. På sin Twitter riktade hon hård kritik mot TMZ och deras rapportering.

”Dra åt helvete era lögnare”, skrev hon.

Nu kommer nya uppgifter från polisens presstalesperson Tony Im i Los Angeles som bekräftar att en ambulans fick rycka ut till Paris Jacksons adress. Utan att nämna några namn säger han att en person fick föras till sjukhus efter att ha försökt ta sitt liv.

”Vid klockan 07.28 kallade polisen på ambulans till 7200-kvarteret i Hillside efter ett självmordsförsök. Personen transporterades till ett lokalt sjukhus”, säger Tony Im till People.

”Chillar som Bob Dylan”

Samtidigt säger en källa till People att Paris Jackson efter en olycka tvingades uppsöka läkarvård. Källan fortsätter med att säga att allt är okej.

Paris Jackson själv har efter uppgifterna lagt upp händelser på sin Instagram. Bland annat en selfie med texten: ”Dra åt helvete. Jag chillar som Bob Dylan” och en bild på mat från kedjan Kentucky fried chicken.

Öppnat upp om sin psykiska ohälsa

Paris Jackson har tidigare talat öppet om sin psykiska ohälsa. I en intervju med Rolling stone 2017 berättade hon om hur Michael Jacksons död och anklagelserna mot honom gjorde att hon hamnade i en negativ spiral.

Paris Jackson.
Foto: MB
Paris Jackson.

I intervjun berättade hon även om sitt självmordsförsök när hon var 15 år gammal.

– Jag var galen. Jag var verkligen galen. Jag gick igenom mycket som tonåring och hade mycket ångest, och jag gick igenom min depression och ångest utan någon hjälp, sa hon då.

Paris Jackson om ”Leaving Neverland”

De senaste veckorna har varit tuffa för Jackson-familjen. I dokumentären ”Leaving Neverland” anklagar koreografen Wade Robson och programmeraren James Safechuk artisten Michael Jackson för sexuella övergrepp på dem när de var barn.

Michael Jacksons bror, Tito Jackson, har i en tidigare intervju med TMZ sagt att det är fel att försöka döma en död man.

– Det är så orättvist. Det har inte ens varit någon rättegång. Wades anklagelser är galna, säger Tito Jackson.

Paris Jackson har stöttat sin farbror och sagt att han gör ett ”utmärkt jobb” i att försvara hennes pappa – samtidigt har hon själv valt att inte försvara Michael Jackson.

”Det är inte min roll. Jag försöker bara få alla att lugna sig och det som händer händer”, skriver hon på sin Twitter.

Publicerad:

LÄS VIDARE