God morgon! Det här hände medan du sov

avHans Österman

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

88-åring kidnappad – fördes bort i limousine

En 88-årig kvinna misstänks ha förts bort av kidnappare i österrikiska Eisenstadt, uppger polis. Kvinnan gick längs med gatan med sin sjuksköterska när två svarta limousiner dök upp bredvid henne, och två personer fick kvinnan att kliva in, innan de körde i väg.
Läs hela artikeln
Bezos företag skjuter upp rymdfarkost

Kvinna biten i ansiktet av hund

En kvinna har blivit biten i ansiktet av en hund i Kinna, skriver Borås Tidning. Polisen uppger att kvinnan matade hunden när den anföll.
Läs hela artikeln
Tjuvar slog till mot kyrka

FBI slår larm om ”shutdown”

Agenter inom den amerikanska federala polisen FBI klagar på att nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten påverkar deras arbete.
Läs hela artikeln

Anklagas för våldtäkt – slår tillbaka

Chris Brown är släppt ur häktet efter anklagelserna om våldtäkt, skriver nyhetsbyrån AFP på Twitter. Enligt åklagaren fortsätter polisen sin utredning.
Läs hela artikeln
Komiker hittad död på resa

Inbrott i lyxvillan – mitt under fajten

Manny Pacquiao, 40, har haft inbrott i sin lyxvilla i Los Angeles. Tillslaget skedde samtidigt som stjärnan boxades mot Adrien Broner.
– Det stämmer, bekräftar en talesperson.
Läs hela artikeln
Avslöjar sanningen om Elias smeknamn
SILLY SEASON: Nya uppgifter om Mourinho

Niclas såg hjälplös galt på isen – ingrep direkt

Ett vildsvin försökte ta sig över sjön men plötsligt tog det stopp. Stressad över alla människor runt den, låg den på isen och kom ingenstans. Det var då Niclas och hans vän ingrep, och blev vildsvinets hjältar, skriver Motala Vadstena Tidning.
Läs hela artikeln

Öppenheten mot SD blir Kristerssons fall

ANDERS LINDBERG: Efter åtta års hårt arbete med att renskrubba SD lyckades opinionshögern i stället skrämma bort Centern och Liberalerna ur Alliansen.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

ARTIKELN HANDLAR OM

Inbrott