Let’s Dance 2017

Samir Badran: första någonsin som tränar naken i ”Let’s dance”

Dyker upp i danslokalen extremt lättklädd

avAgnes Aronsson

Samir Badran chockade fansen genom en video på Instagram – där han enbart är iklädd en strumpa över sitt kön.

– Jag kan vara den första någonsin som tränar naken i ”Let’s dance”, säger han.

1 av 2 | Foto: STINA WOLLTER
Stina Wolter lade under onsdagskvällen upp en video på en väldigt lättklädd Samir Badran.

Under gårdagen laddade ”Let’s dance”-deltagaren Stina Wollter, 52, upp en Instagramvideo på sin konkurrent Samir Badran, 26, – och han hade knappt en tråd på kroppen. Utöver en strumpa på sitt kön var han spritt språngande naken.

– Vi hade spraytanat oss och jag spraytanar alltid med en strumpa, för man vill ju bli brun över hela kroppen liksom. Nästan hela kroppen, säger Samir Badran.

Efter att ha fixat fejk-brännan passade han på att köra en liten dansrepetition inför ett femtontal personer i TV-4-produktionen.

– Stina Wollter är ju mycket för grejen med att våga vara sig själv, och då tänkte jag okej, bra, då ska jag vara mig själv. Så jag gick in och tränade naken, säger han.

Den annars så öppna Samir Badran blir hemlighetsfull på frågan om dansrepetitionen var tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson, 28.

– Hmm.. Det vill jag inte gå in på. Det är det enda jag inte kommer ge en kommentar på, just den grejen, säger han.

”Föds ändå naken”

Det kom som en överraskning för Samir Badran att tävlingskonkurrenten Stina Wollter filmade när han klev ut ur dansstudion efter nakenrepetitionen. Filmen laddade hon sedan upp på sitt Instagramkonto.

– Hon la upp den på sin egen, och så tänkte jag ”jag kan lika gärna lägga upp den på min också”. Nu ligger den redan där. Om 108 000 personer kunde se den så kan lika gärna 548 000 se den också, säger Samir Badran.

Stina Wollter har nu plockat bort videon från sitt Instagramkonto, men på Samirs får den ligga kvar. ”Man föds ändå naken”, är hans filosofi.

– I efterhand frågade hon om det är lugnt, och jag sa att det inte spelar någon roll. Men jag såg i en tidning att det stod att Stina Wollter sprider nakenvideo på Samir, och då tänkte jag: ”whatever, jag kan lika gärna lägga upp den på min instagram också för att visa att det inte gör någonting”, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM