Superskrällarna på V86: ”Totalt ospelad”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 8 april på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MALIN ALBINSSON, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Jan Hellstedt och Teton Sweet Lindy är en av miljonskrällarna på V86.

V86 avgörs i kväll på Åby och Solvalla med en jackpott på 19 miljoner kronor.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Jag har en superskräll som är totalt ospelad, säger Sportbladets Andreas Örtengren.

– Två procent på bästa hästen, tacksamt, säger Sportbladets Carl Wangle om sitt miljondrag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets unika jackpott-system i jakten på 19 miljoner. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. I och med att ingen spelare lyckades pricka alla åtta rätt förra onsdagen kryddas kvällens omgång med en jackpott på 19 miljoner kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.25, onsdagen den 8 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Lite av en nödspik, men jag tycker att 1 Enjoy Banker (V86-5) ska ha en vettig chans i det här loppet. Spåret är inte optimalt, men det kommer nog snackas mycket om det, och spelet kommer sjunka in på spelstopp? Bo är inne på att hitta ut direkt och litar på att han löser den uppgiften, i så fall, tror jag att det är bra chans. 12 I Keep Tabs är bra, men har sämsta spåret, och en inte alltför rutinerad kusk vad gäller trav i Sverige.

Miljonrensarna

V86-1 är en vidöppen historia, enligt mig. Jag gillade intrycket på 8 Prince Palema senast och nu ska det lättas i balansen. Måste med tidigt i det här sällskapet. Tre procent.

Det blev helt fel för 6 Maximus M.M. (V86–2) senast. Nu lär han inte bli fast. Hästen kan öppna och det är inte omöjligt att det kan bli ledningen här. Därifrån blir han svår att tas med. Kan vinna med olika upplägg. Elva procent.

4 Ava (V86-8) satt fast med rubbet senast. Första bajk, ny kusk, bra läge. Superskräll! Tre procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på 19 miljoner kronor. En superpott att spela om, alltså.

... 7 Mister Selfie (V86-1) gör första starten för Robert Bergh. Det är en Love You-avkomma som ska gå barfota direkt. Ska nog inte plockas bort från era V86-kuponger.

... 7 Isa (V86-4) hade problem med en tand senast, därav startgaloppen. Ny kusk nu och startsnabb. Spets och skräll?

... 1 Perfect Spirit (V86-6) kördes extremt passivt senast. Har en ruggigt bra uppgift nu, men jag litar inte helt på honom.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Perfect Spirit (V86-6) körde Örjan Kihlström passivt med i årsdebuten senast och Daniel Redéns stjärna gick i mål med gott om krafter kvar och såg smällfin ut. Med lopp i kroppen bör det bli ett mer offensivt upplägg nu och han bör hålla ut värste konkurrenten 3 Sir Ratzeputz från start och det avgör loppet. Toppspik!

Miljonrensarna

4 Valiant Dream (V86-2) är en häst som jag gillar och han svarade för ett bra lopp senast som tvåa efter paus. Lopp i kroppen nu och lämpligt emot. 23 procent mot favoritens 38.

6 Un Mec d’Or (V86-5) var oväntat svag senast men nu åker skorna av runt om och dessutom åker jänkarvagnen fram så räkna med en helt annan insats nu. Det här kan vara två prisvärda spikar som hjälper dig mot miljonerna! 19 procent mot favoritens 31.

Tänk på att...

… det är stor jackpott på V86 med hela 19 miljoner kronor i potten, det finns därför 19 miljoner anledningar att spela V86 den här veckan. V86 är en svår och utslagsgivande spelform så du behöver inte plocka ner månen för att vinna de stora pengarna, så krångla inte till det för mycket för dig själv när du komponerar dina V86-system!

6 Digital Track (V86-8) är inte någon typ av häst som jag tar till mig, och det är en tacksam favorit att försöka fälla i V86-avslutningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

1 Perfect Spirit (V86-6) är en högkapabel herre som har årsdebuten avklarad. Han kördes passivt då och satt fast med gott om krafter kvar. Denna gång tror jag på ett offensivare upplägg och från innerspåret tror jag man håller upp och sedan blir han inte lätt att slå. Jag ser ingen som kommer gå fram och sätta upp tempot och då får Örjan styra och ställa.

Miljonrensarna

11 My Liberty (V86-3) är en vass märr som avgjorde kort för mål senast på Mantorp. Hon har pausat lite nu och fräschats till och från detta utgångsläge kan hon få sin ryggresa, då tackar hon och speedar vasst. Kan fälla allt till fem procent.

10 Lovely Secret (V86-8) var det en del surr om näst senast, hon hade inget med segerstriden att göra med gjorde det godkänt. Senast var hon ute och mötte Conrads Rödluva och höll starkt som fyra. Tycker hon blir bortglömd i avslutningen och jag lyfter ett varningsfinger för henne. Åtta procent.

Tänk på att...


... Åby och Solvalla delar på V86-omgången. Vi har en jackpott då ingen hittade alla åtta rätt förra veckan.

... 2 Frodo S. (V86-1) ”bara” blev tvåa senast efter att han radat upp tre segrar. Han är snabb ut och kanske bara är bäst i inledningen.

... 12 I Keep Tabs (V86-5) har visat att han duger bra i Sverige. Tufft läge nu men man kommer säkert vara offensiv och jag blir inte förvånad om han bara vinner.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Det går väl inte att få en så mycket bättre uppgift än den som 1 Perfect Spirit (V86-6) har fått. Spåret klarar hästen och det ser ut som han kan hålla upp innerspåret och väl i ledningen ska det vara otroligt svårt att slå honom här. Kördes extremt passivt senast, men nu kanske det är läge att bruka hästen åtminstone lite? Jag litar på att Kihlström kör nu och tvekar inte när jag spikar.

Miljonrensarna

7 Isa (V86-4) fungerade inte senast och det fanns orsaker till det, enligt stallet. Nu hoppar Erik Adielsson upp och det är mycket intressant enligt mig. I regidebuten såg hon riktigt mysig ut bakom hästar och skulle Erik få henne till ledningen är jag halvvägs till utbetalningsluckan. Elva procent.

6 Celsius Evo (V86-7) är stark och verkligen rejäl. Nu blir det barfota runt om igen och det är hästens bästa. Veijo kör och han är en ruggig tempobedömare. Kross?! Sex procent.

Tänk på att...

... vi inleder denna påskvecka, som totalt inner håller otroligt mycket trav, med en jackpott på stekheta spelet V86. En ensam vinnare kan kamma hem hela 19 miljoner kronor. Inte illa.

... omgången avgörs på Solvalla och Åby och det ska vara snudd på vårväder på båda ställena. Räkna med bra banor för hästarna att springa på och att spetshästarna gynnas mycket dessa tider.

... 6 Un Mec d’Or (V86-5) maxas i balans med barfota och bajk. Ska med tidigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

6 Un Mec d'Or (V86-5) kommer tävla med barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Han har gjort det bra och även om det inte är någon som imponerat markant så tror jag det i kväll är proppen ur. Han är snabb ut, kommer få överta ledningen och över 1 640 meter på Åby så lär de gå undan. Björn Goop kommer kunna få bestämma i täten och jag spikar. Värsta konkurrenten har spår 12 och det kommer krävas en fantomprestation för att ryssen ska vinna.

Miljonrensarna

12 Teton Sweet Lindy (V86-4) gjorde ett strålande lopp senast men tappade travet till slut och galopperade bort en seger. Nu är det spår 12 över kort distans, men det ser ut att kunna bli fart på loppet och då kan hästen runda till seger. Två procent just nu på bästa hästen. Tacksamt.

1 Dame Dream (V86-8) har bra chans att leda hela loppet från start till mål, om Markus B Svedberg väljer offensivt upplägg. Helt bortglömd. Två procent.

Tänk på att...

... det är jackpott i kväll och du behöver ”bara” sätta alla rätt i kväll för att bli bra belönad.

... 1 Perfect Spirit (V86-6) nog vinner, men lär utmanas hårt den första biten av 4 Charrua Forlan. Jag vågar inte lova att Örjan kommer köra 100 procent för seger....


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

2 Jaguar Hill (V86-2) har sett strålande ut i comebacken. Senast räckte det ”bara” till en andraplats men prestationen var det inget fel på. Nu går man ner något i klass och från ett perfekt läge måste det vara en mycket bra segerchans.

3 Ilenna Bonanza (V86-8) låter det bra på från tränaren. Fint läge och kan vara lösningen i avslutningen. 15 procent mot favoritens 45.

Miljonrensarna

9 Dali Pagadi (V86-1) blir totalt bortglömd på streckspelet. Tränaren Mikael C Nilsson låter lite småuppåt och blir inte förvånad om man dyker upp där framme. Streckad på tre procent och ett riktigt miljondrag.

2 My Choice (V86-3) är ytterligare en häst som är helt ospelad. Ni som garderar kan plocka med henne. Snabb ut och kan få rygg på ledaren på Åby. Vi har sett det förr på stretchen. Noll procent.

Tänk på att...

... det är en stor jackpott på V86-spelet. ATG räknar med 19 miljoner i åttarättspotten men troligen blir det en bra bit över 20 miljoner då travet är hett just nu. Mycket stort spelvärde i en lite småklurig omgång.

... Åby och Solvalla delar på omgången och det är i stort sett fulla fält. 

... 1 Gazza B.R. (V86-7) blir klar favorit men har inte startat sen december 2018.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE