Samantha Fox har förlovat sig med norska flickvännen

Planerar för bröllop fyra år efter att förra partnern dog i cancer – men sommarvigseln stoppas av corona

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:
Samantha Fox med norska Linda Birgitte Olsen.
Foto: PRIVAT
Samantha Fox med norska Linda Birgitte Olsen.

Samantha Fox har förlovat sig med kärleken.

Men det planerade sommarbröllopet med norska flickvännen Linda Olsen har fått skjutas på framtiden på grund av coronakrisen.

– Samantha och Linda är så lyckliga tillsammans och vill tillbringa resten av sina liv ihop, säger en av parets vänner till The Sun.

Den brittiska 80-talsstjärnan Samantha Fox, 53, har förlovat sig med sin norska flickvän Linda Olsen, 45, skriver The Sun.

Paret uppges ha planerat för ett romantiskt sommarbröllop, men har tvingats skjuta på vigseln på grund av coronapandemin.

– Samantha och Linda är så lyckliga tillsammans och vill tillbringa resten av sina liv ihop. De är så kära att de vill ha det på papper också, säger en av parets vänner till The Sun.

Förlovningen kommer 12 år efter att 80-talsikonen Fox tidigare flickvän och manager Myra Stratton dog i cancer. De var ett par i 12 år och den förra glamourdrottningen berättade om kärleken samtidigt som hon kom ut som homosexuell 2003.

– Jag har varit med kvinnor, men jag har inte varit kär förut, sa hon då enligt The Sun.

”Väldigt lycklig”

Ett år efter Strattons tragiska död, bara 60 år gammal, träffade Samantha Fox den norska tvåbarnsmamman Linda Olsen och blev kär igen.

– Det är väldigt privat och nytt just nu. Men jag är väldigt lycklig och hon är en underbar tjej. Jag är lycklig, det är det viktigaste, sa den tidigare sexsymbolen till Aftonbladet några månader efter att de hade träffats.

Samantha Fox var en av de mest framgångsrika utvikningsmodellerna i Storbritannien under 80-talet. 1986 fick hon en världshit med låten ”Touch me” och följde upp succén med flera andra låtar som också tog sig in på såväl brittiska som svenska topplistor.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN