Briljanta lösningen för bilder på gamla ex

Av: Jasmin Lindberg

Publicerad:

NYHETER

Ibland kan det kännas svårt att gå vidare efter att ha blivit dumpad.

Många rensar alla spår efter sina ex och tar exempelvis bort bilder på Instagram. Rosie fick en annan idé och beslöt sig för att behålla bilderna men ändra en avgörande detalj.

Vad händer om du ser bra ut på bilderna tillsammans med ditt ex? Då kanske inte radera bilderna är den bästa lösningen. Rosie från Singapore har kommit på en bättre lösning – ändra på bildtexterna.

Efter Rosie separerat från sina tidigare pojkvänner raderade hon aldrig bilderna de hade tagit tillsammans. På Instagram är det möjligt att arkivera bilder, vilket gör de osynliga för följarna. Rosie hade arkiverat alla bilder men bestämde sig för att lägga tillbaka dem igen fast då med uppdaterade bildtexter, något som Metro.uk rapporterat om tidigare.

”Han gjorde slut med mig dagen efter”

På sin Twitter lade Rosie upp ett inlägg med skärmdumpar på de uppdaterade bildtexterna från Instagram.

”Jag bestämde mig för att ta bort alla bilder som jag tagit med alla skitstövlar. Men bara för att jag såg söt ut, valde jag uppdatera bildtexterna istället”, skriver hon i inlägget.

På en bild poserar Rosie tillsammans med en kille som håller henne i sina armar inne på Philadelphia Museum of Art. I originaltexten skriver hon att hon inte är ett fan av alla hjärtansdag – utan sin Valentin. Men i den uppdaterade texten skriver hon att han gjorde slut med henne den dagen.

Ett annat exempel var en bild där Rosie gav sitt ex en kindpuss. Originaltexten var: ”Gilla om du kan göra det här bättre”. I den uppdaterade bildtexten skrev hon: ”Han gjorde slut med mig genom ett meddelande på Facebook, så ja, klart att jag kan få bättre”.

Publicerad: