Här anländer stjärnorna till ”Så mycket bättre”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Under stort hemlighetsmakeri sker inspelningarna av ”Så mycket bättre” på Gotland i juni varje år.

På lördagen anlände de första av årets stjärnor till ön.

– Det känns jävligt oklart i år faktiskt, säger Magnus Uggla.

Nu drar inspelningarna av ”Så mycket bättre - andra sommaren” i gång på Grå Gåsen i Burgsvik på Gotland.

På lördagsförmiddagen anlände några av stjärnorna till ön och först på plats var Magnus Uggla, Miss Li och Petter som kom tillsammans med flyg från Stockholm.

– Det är ju ett helt nytt upplägg i år och det händer helt nya grejer. Jag var ju med första säsongen och ingen visste hur det skulle bli. Det är lite samma den här gången, säger Petter till Nöjesbladet.

TV4:s populära underhållningsprogram firar tio år och årets upplaga av ”Så mycket bättre” är en jubileumssäsong fylld av gamla favoritartister som återvänder till programmet.

Uggla, Miss Li och Petter kommer medverka i samtliga avsnitt.

1 av 7 | Foto: Peter Wixtröm
På lördagsförmiddagen anlände några av stjärnorna till ön och först på plats var Magnus Uggla, Miss Li och Petter som kom tillsammans med flyg från Stockholm.

– Ja, det är ju bara Magnus, Linda (Miss Li reds anm) och jag som är stående inslag. Sedan kommer det in folk och ut folk hela tiden. Jag hoppas det blir en bra energiinjektion i hela grejen, säger han.

Det är olika konstellationer artister som medverkar i varje program och till skillnad från tidigare år kommer artisterna inte att ha varsin dag.

Du gjorde braksuccé senast med ”Jag och min far” – hur ska du toppa det?

– Det kommer jag inte leva upp till och det har jag inte funderat över. Det här är en ny omgång. Jag skiter i hur det var förut. Annars skulle jag inte kunna åka hit om jag skulle ha det som ett ok på mina axlar, säger Magnus Uggla.

Har du förberett dig ordentligt?

– Orepad är jag inte och det känns som jag har lite kvar. Men det är ju tv så man kan ju göra omtagningar om det inte sitter, säger Uggla.

Miss Li fick sitt stora breda genombrott efter sin medverkan i programmet.

Vad ser du mest fram emot i år?

– Det finns några låtar som jag gör i år som jag ser fram emot väldigt mycket. Kanske mer än mina egna låtar, säger hon

1 av 4 | Foto: Peter Wixtröm

Petter ser också fram emot att det nu är dags för inspelning.

– Jag har gjort några riktiga utmaningar i år och jag ser mest fram emot den första tolkningen för då är man liksom förbi det värsta. Men jag tror att sista dagen kommer bli någon alldeles extra, säger han.

Vad är det tuffaste med att vara med i ”Så mycket bättre”?

– Att man nojar för att klara av mina låtar och komma ihåg texter. Att låtarna jag gett mig på att tolka blir bra, säger Petter.

Förutom den fasta trion medverkar även Carola Häggkvist, Niklas Strömstedt, Little Jinder, Sven-Bertil Taube, Danny Saucedo, Titiyo, Ebbot Lundberg, Jill Johnson, Orup, Timbuktu och Petra Marklund under säsongen.

Av TV4:s resebokningar att döma skulle man lätt kunna gissa uppställningen i premiärprogrammet redan nu.

Jill Johnson och Orup anländer med flyg till Gotland senare under lördagen. Petra Marklund tar båten över till Gotland och anländer lördag eftermiddag medan Jason Diakité ansluter till gänget först på söndagen.

Övriga medverkande artister anländer till Gotland skiftande dagar under nästa vecka.

Under säsongen kommer också flera hemliga gäster att dyka upp.

”Så mycket bättre – andra sommaren” sänds i TV4 till hösten.

Publicerad:

LÄS VIDARE