Hon hängs ut av TV 4

Av: Catherina Barnard

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Kanalen visade Suzannas nakna bröst i Robinson: Det känns jobbigt

Suzanna råkade visa brösten när hon bytte om till bikini. TV 4 filmade händelsen och valde att ta med den i gårdagens avsnitt – något som upprör Suzanna.
Foto: Tv4
Suzanna råkade visa brösten när hon bytte om till bikini. TV 4 filmade händelsen och valde att ta med den i gårdagens avsnitt – något som upprör Suzanna.

TV 4 visade Suzanna Benjaminssons nakna bröst.

Mot hennes vilja.

– Hade jag velat flasha tuttarna hade jag sökt till ”Paradise hotel”, säger hon.

”Jag förstår inte vad mina bröst har i en överlevnadstävling att göra”, säger Suzanna.

I gårdagens avsnitt får tv-tittarna se hur Suzanna ”Sanna” Benjaminsson råkar visa brösten framför några av de manliga deltagarna samtidigt som hon sätter på sig sin bikinitopp.

– Jag såg inte vad som hände och hade ingen aning om att de syntes, säger hon.

Men en person i tv-teamet filmade händelsen och TV4 valde att ta med klippet i gårdagens avsnitt.

– Det känns jobbigt eftersom jag inte är den typen. Dessutom är min son 19 år och det är inte så kul för honom att tvingas se på när hans mamma visar brösten samtidigt som han kollar på programmet med sina polare, säger hon.

”Slår i underläge”

Samtidigt säger Sanna att hon gick in i ”Robinson Karibien” med öppna ögon och att hon var medveten om att produktionen är ute efter att göra bra tv och kan välja att vinkla programmet.

– Däremot förstår jag inte vad mina bröst har i en överlevnadstävling att göra. Men väljer TV4 att framställa mig som en bimbo så fine, jag slår alltid bättre i underläge, säger hon.

Visade inte nakna män

Under veckorna på ”Robinson”-ön fanns det manliga deltagare som regelbundet valde att ta av sig alla kläder när de badade.

– Flera av killarna sprang omkring och visade snoppen i tid och otid, men det kom inte med i programmet. Så råkar mina bröst skymta förbi och då är någon kameraman framme med ett långt objektiv. Det känns trist, säger Sanna.

”Tråkigt”

Martin Nygren är producent för ”Robinson Karibien”, och han beklagar att Sanna tog illa vid sig av nakenklippet.

– Vi gör en bedömning från fall till fall om vi tycker att ett klipp är kränkande när vi sätter ihop programmet. Det är tråkigt om hon har tagit illa vid sig, säger han.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN