Pete Davidson bryter tystnaden efter uppbrottet

Berättar om brutna förlovningen med Ariana Grande

Av: Louise Roeck-Hansen

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu bryter Pete Davidson tystnaden efter uppbrottet från Ariana Grande.

Under ett framträdande i West Hollywood pratade han för första gången om den brutna förlovningen.

– Som ni nog förstår vill jag inte vara här, det är mycket som händer just nu, säger han enligt E! News.

Förra veckan bröt komikern Pete Davidson, 24, och popstjärnan Ariana Grande, 25, upp efter några månaders romans. Under lördagskvällen gjorde han sitt första uttalande sedan dess, när han gästade ”Judd&Pete for America”.

– Som ni förstår vill jag inte vara här. Det är mycket som händer just nu. Är det någon som har något ledigt rum och letar efter en rumskamrat? säger Pete.

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN
Pete Davidson.

Flyttat ut från lyxlägenheten

Under deras relation köpte Grande en 144 miljoners kronors lägenhet på Manhattan åt dem. Enligt källor till E News! får Davidson mycket stöd från sin familj och mår förhållandevis bra efter att de gjort slut.

Ex-paret skaffade många matchande tatueringar medan de var tillsammans. När Grande nyligen gjorde sitt första offentliga framträdande, sedan de gjort slut, bar hon ett plåster för att dölja en av gaddningarna.

Förra veckan bröt hon tystnaden med ett Instagram-inlägg med tillhörande text: ”Det är dags att säga hejdå till Internet för en stund, det är svårt att inte råka komma över nyheter som jag inte vill se. Det är väldigt tråkigt och vi försöker alla gå vidare med våra liv. Älskar er och tack för att ni alltid är här för mig”. Inlägget raderades senare.

Enligt källor har Grande fått mycket stöd från nära och kära som har gett henne rådet att ta det lugnt och hitta tid för sig själv.

Publicerad:

LÄS VIDARE