The Hives klara för Peace and love

Av: Christian Ström

Publicerad:
Uppdaterad:

BILDEXTRA: ...och de här är redan klara för festivalen

1 av 11 | Foto: The Hives består av (övre raden från vänster): Chris Dangerous, Dr Matt Destruction, Vigilante Carlstroem, Nicholaus Arson och Howlin’ Pelle Almqvist.

The Hives är klara för Peace and love.

Det är Darin också.

Och Miriam Bryant, Shout out louds, Looptroop Rockers och Matt Corby.

Peace and love fyller på artistlistan.

Nöjesbladet kan nu avslöja att rock n roll-kvintetten The Hives lirar på festivalen i sommar.

– De är ju ett fantastiskt liveband som är i en helt egen dimension när de är i form, vilket de i princip alltid är. Det är skitkul att de är tillbaka hos oss.  Det blir lite rock n roll och lite skönt mellansnack, som det alltid brukar vara, säger Ronny Mattsson, presschef för Peace and love.

En något mer oväntad bokning för festivalen är Darin, som under vintern gjort succé med sina tolkningar i TV4:s "Så mycket bättre".

– Vi tycker om att överraska lite. Och han är ju hetare än någonsin Darin. Han är en grym artist och det är många som är intresserade av honom.

Förutom Darin och The Hives är albumaktuella Miriam Bryant, Shout out louds, Looptroop Rockers och australienske singer-songwritern Matt Corby klara för Borlängefestivalen.

Peace and love äger rum 25-29 juni. samtidigt som de nya tillskotten till festivalen meddelar Peace and love nu på sin sajt att brittiska Pure Love ställer in sitt framträdande. Anledningen är att de ska gå in i studion för att spela in ett nytt album.

Publicerad: