Aktuell – för norska Let’s dance

avMalin Collin

Anna Anka ska planera tv-comeback till hösten

Foto: SIKTAR PÅ NORGE Enligt en källa med insyn i produktionen ska Anna Anka vara klar för norska ”Skal vi danse”.

I Sverige har karriären falnat.

Nu satsar Anna Anka på Norge.

Nöjesbladet erfar att den frånskilda Hollywoodfrun är aktuell för norska ”Let’s dance”.

Anna Anka, 40, gjorde succé i den första säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” 2009. I kölvattnet av framgången, fick Anna Anka två egna program – ”Anna Anka söker assistent” och ”I form med Anna Anka”.

Efter det blev det tyst.

Nu erfar Nöjesbladet att den numera frånskilda svenskan blir en av deltagarna i ”Skal vi danse” – Norges version av ”Let’s dance”.

Det är till hösten som den nya säsongen har premiär och enligt en källa med insyn i produktionen planerar Anna Anka att delta.

Hemlighetsfulla

Redan i november förra året spekulerade norsk press i att Anna Anka skulle medverka i ”Skal vi danse”.

– Vem vet, kanske är Anna Anka en av dem som dansar på parketten nästa år, sa Unn Grethe Berge, informationsansvarig för ”Skal vi danse” till norska Seher.no då.

Än så länge är norska TV2 hemlighetsfulla.

– Jag kan varken bekräfta eller dementera just nu. Vi går ut med alla namnen den 12 augusti, säger Andreas Hatlevik, projektledare för ”Skal vi danse” på norska TV2.

Måste inte vara norsk

Däremot utesluter inte TV2 att en svensk Hollywoodfru kan vara en av de som bjuds upp till dans på bästa sändningstid i Norge till hösten.

– Det finns ingen policy att deltagarna måste vara av norsk nationalitet. Det är klart att det är naturligt att det blir norrmän, för det är ju på norsk tv det visas, men det finns inget som säger att man måste vara norsk, säger Andreas Hatlevik.

Nöjesbladet har förgäves sökt Anna Anka för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM