Bianca Ingrossos nya besked – om pojkvännen Philippe

Av: Anders Hedberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Bianca Ingrosso tar nu förhållandet med pojkvännen Philippe Cohen till nästa nivå.

”Efter fyra års långdistansförhållande kommer vi äntligen att bo ihop från nästa vecka”, skriver hon på Instagram.

Bianca Ingrosso, 23, och Philippe Cohen, 23, hittade tillbaka till varandra under 2017 – efter att tidigare ha gjort slut. Ett uppbrott som tog Bianca mycket hårt.

– Jag skaffade mig ett fejkkonto för att stalka mitt ex. För att kolla vilka han gillade och vilka han följde, avslöjade hon nyligen i podcasten ”Har du sagt a får du säga b”.

Sedan ett år tillbaka är dock Bianca och Philippe ett par igen men har haft ett distansförhållande, då han bott och studerat i London.

Nu är de redo att ta nästa steg, då Philippe är på väg hem till Sverige igen.

”Efter fyra års långdistansförhållande kommer vi äntligen att bo ihop från nästa vecka”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram intill en solig bild på Philippe Cohen.

Bianca köpte i maj förra året sin första egna bostad, en tvåa på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm för 4 450 000 kronor. Lägenheten har balkong och sjöutsikt.

”Drömplatsen för mig att bo på!”, skrev Bianca Ingrosso då på sin blogg.

Tidigare i år berättade hon för Nöjesbladet om sina framtidsplaner med Philippe:

– Distansförhållandet har fungerat superbra för oss. Men nu känner jag att jag är redo att flytta ihop och leva tillsammans på riktigt, säger Ingrosso.

– Vi går in på vårt fjärde år och vi har haft våra up’s and down’s. Men det är klart att vi vill flytta ihop och skaffa barn.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN