Linda leder Farmen i Sydafrika

Publicerad:
Uppdaterad:

Min familj kommer ner och hälsar på

Linda Isacsson har tackat ja.

Nu ska tv-stjärnan åka till Sydafrika för att leda vårens omgång av "Farmen".

- Men jag tvekade innan jag accepterade erbjudandet, jag är redan borta mycket i jobbet, säger hon.

Tackade ja efter viss tvekan.
Foto: PERNILLA WAHLMAN
Tackade ja efter viss tvekan.

På TV4 gnuggar man händerna av förtjusning. Deras tv-succé ”Farmen” lockar allt fler tittare (i tisdags såg nästan 1,3 miljoner personer programmet) och som Aftonbladet tidigare har berättat spelas vårens omgång av dokusåpan in i Sydafrika.

I går tackade ”Farmen”-drottningen Linda Isacsson ja till att fortsätta leda tv-serien. Hon fick erbjudandet för en vecka sedan men var tvungen att ta sig en ordentlig funderare på om hon verkligen ville.

- Jag är ju redan borta rätt så mycket i mitt jobb som resereporter i ”När och fjärran”, säger Linda.

Hårt tempo

De senaste åren har Linda Isacsson arbetat på i ett mycket hårt tempo. De krävande inspelningsperioderna har tagit på krafterna och Linda såg verkligen fram emot att vara ledig.

- Jag funderade på om det skulle vara värt att vara borta under jul. Jag är en ganska traditionstrogen person, men nu kommer min familj ner och hälsar på i stället, säger Linda Isacsson.

Inspelningarna kommer att starta under december och pågå under tre månader. Just nu är produktionsbolaget Strix på plats i Afrika för att leta efter en lämplig farm.

Åker till Kenya

Innan dess hinner Linda med att göra en reportageresa för ”När och fjärran” då hon i november gör en första resa till Afrika och troligtvis Kenya.

- Fast nästa vecka ska jag ha semester i en vecka och åka till Frankrike. Det ska verklligen bli skönt. Jag trivs bäst när jag är på väg, säger hon och skrattar.

Daniel Nyhlén

Publicerad: