Calle och Anitha Schulman separerar

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Tv-paret går skilda vägar - bekräftar på Instagram

1 av 4

Calle Schulman och Anitha Schulman separerar.

Det bekräftar paret på Instagram.

– Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet, skriver de båda.

Tv-paret Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, har separerat. Det bekräftar de båda på sina respektive Instagram-profiler.

– Jag och Anitha har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik, skriver Calle Schulman på Instagram.

Anitha skriver ett identiskt meddelande på sitt konto.

Flyttade isär under onsdagen

Det gemensamma meddelandet fortsätter:

”Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet.”

Enligt uppgifter till Nöjesbladet flyttade det gifta paret isär under onsdagen.

Den 15 september berättade Anitha Schulman i sin podcast ”Lillelördag” att hon och maken gick i parterapi.

– Jag och Calle har landat i värsta krisen. Det har liksom bara eskalerat, sa hon då i podden och pratade om bråk och dålig kommunikation.

– Vi är båda korkade tävlingsmänniskor. Även om man vinner den korta striden har vi båda förlorat det långa kriget, sa hon då.

Gått i parterapi

I podden berättade Anitha också att hon tidigare varit säker på att hon och Calle skulle separera, men att det då kändes bättre. Men nu är alltså separationen ett faktum.

Calle och Anitha Schulman träffades 2009 och jobbade tillsammans med produktionen av skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand” som sändes 2010. Samma år gifte de sig i Seglora kyrka på Skansen. Under hösten har de båda setts i Anitha Schulmans komediserie ”Mammor” på TV3, där de i flera sketcher under vinjetten ”Bonuspappan” skämtat om att separera och livet med en annan partner.

Paret har barnen Penny, 5, och Tom Allan, 2, ihop.

Publicerad: