Jessica Wahlgrens kritik mot Biancas förlust

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

TV

Bianca Ingrosso ”Let's dance”-förlust kritiseras av Jessica Wahlgren.

Hon tror att Bianca fick färre röster på grund av hennes kända familj.

– Ska hon straffas för att hon är för snygg eller för att andra i hennes familj också är grymma på det dom gör, skriver Jessica Wahlgren.

Fredagens final av ”Let's dance” blev en jämn kamp mellan Bianca Ingrosso, 21, och Elisa Lindström, 25. Bianca fick högsta poäng av juryn och en poäng mer än Elisa. Men efter att tittarrösterna räknats stod Elisa som segrare.

Jessica Wahlgren, 41, är make-up-artist och var tidigare gift med Biancas morbror Linus Wahlgren. Nu ifrågasätter hon att Bianca inte vann.

”Jag tror tyvärr att det är jante som talar här. Som tjej ska du helst inte vara föör snygg… lite lagom snygg bara och är du fööör snygg då måste du typ be om ursäkt för det och gärna slå lite på dig själv… tycka att du är värdelös på andra saker, inte ta för mycket plats osv då kan du bli accepterad”, skriver Jessica Wahlgren på sin blogg.

”Gör mig riktigt ledsen”

Hon erkänner att det finns en möjlighet att Elisa fått fler röster för att folk tyckte att hon var bättre, men hon tror inte att det är sannolikt. Både Biancas mamma Pernilla Wahlgren och morbror Niklas Wahlgren har medverkat i programmet tidigare säsonger. Senast var hennes bror Benjamin Ingrosso med 2014 då han vann tävlingen.

”Att folk tycker 'alla dessa Wahlgrens som är med överallt' finns det säkert en och annan röst som föll bort pga. 'De har ju redan en', 'Nu är det faktiskt någon annans tur' osv osv. Detta gör mig riktigt ledsen. Ledsen för att Bianca är en egen individ som kämpat så hårt de här veckorna och blivit SÅ bra!!! Ska hon straffas för att hon är för snygg eller för att andra i hennes familj också är grymma på det dom gör”, skriver Jessica Wahlgren.

”Folk kanske kräks om det kommer en till”

Avslutningsvis frågar hon sig om hon bör avråda sin egen dotter från att göra karriär i underhållningsbranschen.

”Borde jag skydda henne från detta? Ska jag sticka hål på hennes dröm för att folk kanske kommer kräkas om det kommer 'en till'. Jag vill så klart skydda henne ifrån det, men jag tänker ALDRIG hindra henne från att följa sitt hjärta, uppfylla sin drömmar bara för att folk tycker att det är för många Wahlgren eller för att folk skriver elaka kommentarer”, skriver Jessica Wahlgren.

Publicerad:

LÄS VIDARE