”Hela världen vill ha Zlatan”

Rykten går om att Milan vill ha Zlatan

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Milan ryktas vilja ha Zlatan Ibrahimovic. 

Nu kommenterar svensken själv uppgifterna. 

– Italien är mitt andra hem, det vet alla, säger han till Metro

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Los Angeles Galaxy även nästa säsong. Men ryktena om en återkomst till Europa går varma. Enligt italienska medier överväger klubben att erbjuda Ibrahimovic ett kontakt. 

– Zlatan är en vän och jag önskar honom en god födelsedag och ett snabbt tillfrisknande från skadan han hade. Om han kan återvända till Milan? Jag kan bara tänka på de spelarna jag har tillgängliga, sa Milantränaren och Zlatans tidigare lagkamrat Gennaro Gattuso tidigare i veckan.

”Milan är den största klubben”

Nu kommenterar Ibrahimovic själv uppgifterna. 

– Hela världen vill ha Zlatan, jag är inte förvånad. Och Italien är mitt andra hem, det vet alla. Av alla klubbar jag representerat är Milan den största, på många olika sätt. Jag trivdes väldigt bra där. Men just det här har jag inte hört något konkret om, säger han till Metro.

Även Milans sportchef Leonardo har uttalat sig om Zlatanryktet.

– Ibra har väldigt nära band till Milan, det vet alla. Vi kan inte förneka att det var mer än en snabb tanke genom våra huvuden eftersom han är extraordinär och har väldigt speciella karaktärsdrag, men just nu är det inte möjligt, säger han till Football-Italia.

Zlatan öppnar också för att avsluta karriären i Malmö FF. 

– När det gäller MFF så behöver jag inget erbjudande – vilket jag får varje år. De vill ha hem mig och se mig in den himmelsblå tröjan. Man vet aldrig vad som händer, i fotboll är det så det funkar. En dag är du här, i morgon någon annanstans. MFF vet att klubben ligger i mitt hjärta, det är min stad och det var där jag började sagan jag skriver. Avsluta där? Jag vet inte, kanske.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.