Nya anklagelser mot Cuba Gooding Jr

Ska upp i rätten under tisdagen

avAlex Hartelius

Nya sexanklagelser riktas mot Cuba Gooding Jr.

Tre kvinnor anklagar nu honom för sexuella övergrepp.

– Ingen av dessa är trovärdiga, säger skådespelarens advokat Mark J. Heller till People.

I juni åtalades Cuba Gooding Jr, 51, för att ha tafsat på en kvinna på en nattklubb i New York. Händelsen fångades på en övervakningsfilm, men skådespelaren själv har hela tiden hävdat att han rörde vid kvinnans hand och inte hennes bröst. Det skriver TMZ.

Nu anklagar ytterligare tre kvinnor skådespelaren för sexuella övergrepp. En källa till sajten People säger att polisen just nu utreder anklagelserna, men att Cuba Gooding Jr inte står åtalad för dessa.

Advokaten: ”Inte trovärdiga”

Skådespelarens advokat, Mark J. Heller, säger till People att de nya anklagelserna inte är ”trovärdiga” och enligt honom så kommer de inte att vara en del av åtalet som behandlas i domstol under tisdagen.

– Det har rapporterats om att ytterligare tre kvinnor anklagat Cuba Gooding Jr för sexuella övergrepp, en av dem går så långt bak som 2008. Ingen av dessa är trovärdiga, säger han till sajten.

1 av 3 | Foto: Mark Lennihan / TT NYHETSBYRÅN
Skådespelarens advokat, Mark J. Heller, säger till People att de nya anklagelserna inte är ”trovärdiga”

Förra torsdagen inleddes rättegången mot stjärnan. Då kom det fram att han även stod åtalad för en händelse som ska ha ägt rum i oktober förra året, enligt poliskällor till Page six. Ytterligare information om det nya åtalet kommer att tas upp under tisdagens rättegångsförhandlingar.

Cuba Gooding Jr har hela tiden nekat till anklagelserna.

ARTIKELN HANDLAR OM