Måns Zelmerlöws barnbesked – ett år efter sonens födelse

”Första sju månaderna var rätt tråkiga”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

För ett år sedan föddes sonen Albert.

Nu berättar Måns Zelmerlöw om livet som pappa.

– Jag tyckte att de första sju månaderna var rätt tråkiga, om jag ska vara ärlig, säger han i Nyhetsmorgon.

I maj förra året fick Måns Zelmerlöw, 31, och fästmön Ciara Janson, 31, sitt första gemensamma barn. Lite mer än ett år har gått sedan dess och i Nyhetsmorgon berättar han nu om livet som småbarnsförälder till sonen Albert, 1.

Bland annat säger han att det varit som jobbigast på nätter och mornar och att han, som är van att stiga upp vid lunchtid, inte längre kan sova så länge.

– Jag har lärt mig att ta en nap samtidigt som han sover. Det skulle jag säga är den största utmaningen, men också att hitta dynamiken i jobb och familjeliv.

Första månaderna tråkiga

Efter att ha varit halvt pappaledig det första året har han saknat att komma ut och gigga, även om han beskriver det som fantastiskt att få vara hemma med sin son.

– Men jag tyckte att de första sju månaderna var rätt tråkiga, om jag ska vara ärlig, innan man får kontakt på riktigt och kan kommunicera lite halvt i alla fall. Nu är det helt fantastiskt.

Han berättar vidare att han och fästmän Ciara Janson delar på nätterna, något han tycker är dumt och som det borde bli ändring på.

– Vi ska försöka med att en får ta det jobbiga och köra varannan natt så den andra kan sova, annars går man varandra väldigt mycket... man kan bli ganska lättirriterad om båda har sovit dåligt.

1 av 3 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Måns Zelmerlöw.

Gifter sig i slutet av sommaren

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson ska gifta sig i sommar. Enligt tidigare uppgifter till Nöjesbladet så blir det ett tvådagarsbröllop i Kroatien och själva vigseln äger rum i september.

Även om Måns fortfarande är rätt hemlighetsfull gällande bröllopet så avslöjar han i Nyhetsmorgon att det har varit väldigt roligt att få planera det hela.

– Och jag vet att det kommer bli en sjuhelsikesfest, säger han.

Det var också i Kroatien, på resorten Fort George på ön Vis, som Måns friade till Ciara under sommaren 2017.

Publicerad:

LÄS VIDARE