”Superskrällen totalt tappad och bortglömd”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 29 juli på Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Marc Elias och Ferrari Sisu är en superskräll i V86–1.

V86 på Solvalla. Det står på menyn i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Mitt drag möter motståndare han normalt brottar ner, säger Sportbladets Mattias Karlsson.

– Superskrällen blir brutalt tappad och bortglömd, säger Erik Pettersson.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Solvalla. Observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.18, onsdagen den 29 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Som han såg ut senast, så är det ingen i den här klassen som kan mäta sig med 15 Zenzero Jet (V86-2). Kihlström hade ett ton i linorna över mål, på en bra tid. Hästen tål att göra jobb och har en rejäl långspeed, så hur Örjan lägger upp det spelar mindre roll. Här lutar vi oss tillbaka och njuter.

2 Brambling (V86-3) blir stor favorit och man gillar att vara kreativ i såna lägen, men det här ser f ö r bra ut för honom. Spik!

Miljonrensarna

1 Ferrari Sisu (V86-1) ser ut att bli brutalt tappad och bortglömd den här gången. Bra läge och maxad i utrustning, i alla fall enligt vad som är anmält gör det hela lite intressant. Måste jag nog betala för den här gången. Tre procent.

1 Vine Vision (V86-6) är en riktigt bra häst som har oerhört starka slutrundor att tillgå, oavsett vilken distans hästen är ute på. Här ser det ut att bli tempo, och att åka med på innerspår då, är inte illa. Löser det sig så är han med på linjen. Givet streck på V86. 15 procent.

Tänk på att...

... veckans V86-omgång körs på Solvalla.

... det ser ut att bli okej väder i Stockholm under onsdagen, vilket bör ge en fin bana för hästarna att springa på.

... Inti Boko (V86-1) gick felfritt senast, men floppade. Nu växlar tränare Nurmos upp igen med barfota runt om och jänkarvagn. Vi vet om kapaciteten och jag vågar inte däcka hästen helt.

... 10 Marble Arch (V86-7) verkar vara en riktig bössa. Galopperade senast, men lär gå felfritt nu. Tror hon blåser ner allt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Conrads Rödluva (V86-1) vann lekande lätt från ledningen senast och det är stor risk, eller chans om man vill se det så, att det blir något liknande nu. Svårslagen på nytt!

4 Rally Hans (V86-6) tror jag har bra chans att bara vara bäst i sitt lopp, han är bara fyra år och möter äldre hästar nu men han är härdad i tuffa sällskap och nu blir det barfota runt om. Spik!

Miljonrensarna

8 Crash Axe (V86-2) har jag jagat ganska länge utan att jag har fått betalt, nu kan det dock vara dags och barfota känns jättekul! Två procent.

9 Riptide Bay (V86-4) har jag gillat sedan första gången jag såg henne, hon har uppträtt lite valpigt men har fungerat bra i de två senaste starterna och utan skor runt om nu kan hon bli tuff att stå emot! Fem procent.

12 That’s Art (V86-8) har spurtat frenetiskt varje gång på slutet och blir det bara lite tempo på loppet kan det räcka hela vägen fram nu. Tre procent.

Tänk på att...

... V86 är tillbaka på Solvalla men utan Xpress den här gången, samtliga åtta lopp avgörs med andra ord på huvudstadsbanan Solvalla och sådant här vill vi se oftare!

... trots att två jättefavoriter och flera andra betrodda hästar vann på V86 förra veckan var det bara tre system som klarade alla åtta rätt, och det betalade hela 4,6 miljoner kronor. V86 är en helt överlägsen spelform!

... 10 Marble Arch (V86-7) galopperade som hårt betrodd i uttagningarna till Stochampionatet senast. Kan få revansch nu!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Brambling (V86-3) övertygade senast vid segern. Örjan körde lugnt från start och avancerade med varvet kvar fram utvändigt ledaren. Styrde sedan loppet och vann på ett bra sätt med krafter kvar såg det ut som. Hästen är under kraftig utveckling och jag blir inte förvånad om det blir ledningen efter en bit, då ska han ha bra chans att vinna.

15 Zenzero Jet (V86-2) var tillbaka efter liten paus senast och gick mycket starkt. Han var bland dem sista men blåste till motståndet på sista långsidan och försvann sedan till överlägsen seger. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och Örjan kör igen vilket känns bra. Mycket tidigt på min kupong trots att han startar längst bak. 20 procent.

Miljonrensarna

1 Vine Vision (V86-6) trodde jag en del på senast på Solvalla. Han fick ett bra lopp i andraspår och fick dra tåget i tredjespår, slog ledaren men blev avslagen av hästen som liftat med i rygg. Han har innerspår denna gången och kan få en bra resa, med lite klaff kan han blåsa ner samtliga. 15 procent.

Tänk på att...

... Solvalla håller i V86-omgången. Det bjuds på spelvänliga lopp och jag tror det kan smälla i några av dem.

... 2 Mission Beach (V86-7) är snabb ut, kommer försöka leda så länge hon kan och det kan räcka hela vägen.

... avslutningen bjuder på ett bronsdivisionsförsök som ser öppet ut. Jag vill varna för 9 Hobby de L’iton.


MARIOS SUPERNYTT: ”Storfavoriten har bra chans att leda runt om”. Läs analysen här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Favorit i repris? Ja, i senaste segerloppet för 3 Conrads Rödluva (V86-1) fick supermärren ta över ledningen och sedan lunkade hon undan i sin flegmatiska stil. Tror att många kommer att försöka fälla henne – igen – och då gör jag tvärtom och singlar.

12 One Kind of Art (V86-5) är en härlig häst. Tufft spår nu, men på kapacitet är han nog bara bäst här. Kan vara ett singelbud. 20 procent mot favoritens 40.

Miljonrensarna

6 Zolid Wise As (V86-7) är en fin typ som kan öppna riktigt bra från start. Blev fast med krafter kvar senast och nu tror jag Paal är inne på att vara lite mer offensiv. Tror inte han gör resan till Stockholm och Solvalla för en fika. Tas på stort allvar i den här starten. 13 procent.

9 Hobby de L’iton (V86-8) möter hästar som han normalt ska brotta ner. Han gillar att vara med därframme direkt, men kan även attackera bakifrån. Med minsta klaff... 14 procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla som kör V86-omgången den här onsdagen. Vädret ser bra ut och många tränare har anmält med förändringar vad gäller skor och vagnar, följ det hela vägen in till spelstopp för att se vilka som verkligen är påställda inför uppgifterna.

... V86-1 är ett kvalificeringslopp för det stora femåringsloppet, Jubileumspokalen, på Solvalla.

... 10 Man of Steel (V86-6) fick ett litet preparélopp senast. Nu tror man på bra chans och växlar upp i utrustningen. Får loppet?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Keira de Veluwe (V86-4) är ett toppstammat treårssto som känns riktigt intressant framöver och hon kan nog vara med och hugga i årgångsloppen under hösten. Hon har övertygat vid två raka segrar och har dessutom visat att hon tål göra en del jobb själv om det behövs. Drog ett fint utgångsläge här och strular det inget under vägen så ser det ut som en riktigt bra segerchans!

Miljonrensarna

7 Jeppas Unplugged (V86-3) startade senast i E3-finalen och har således fått en hel del hårdhet. Distansen bör han klara av fint och han ska streckas tidigt i det här loppet. Fem procent.

10 Digital Class (V86-8) strular tyvärr ofta till det för sig men när hon fungerar fullt ut så är hon klart bra och ska duga gott här, även om hon står tufft inne i loppet. Hon kan rensa friskt i kuponghögen och är en väldigt intressant skräll i V86-avslutningen. Tre procent.

Tänk på att...

…man låter väldigt intresserade av att ladda vad som går med 2 Lawmaker i V86-1 och kommer han till ledningen så vill man testa att köra där. Det skulle alltså kunna bli svar i spetsstriden för storfavoriten 3 Conrads Rödluva som i så fall kan få en mycket tuffare väg mot en eventuell seger.

3 Borups Tornado (V86-2) ska tävla med rycktussar för första gången vilket är väldigt intressant. Kommer han till ledningen så kan han bli svår att besegra för övriga.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Solvalla i kväll med start 18.30. Följ liverapporteringen här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE