Humorhjältar gör krogshow tillsammans

Av: Eva Kallersand

Publicerad:
Uppdaterad:

Driver med svenskarnas jakt efter det perfekta boendet

Fredrik Lindström och Henrik Schyffert ska driva med svenskarnas inredningsnörderi.
Foto: Roger Lundsten/EIVIND VOGEL-RÖDIN
Fredrik Lindström och Henrik Schyffert ska driva med svenskarnas inredningsnörderi.

Har du det perfekta hemmet?

Passa dig för humorhjältarna Henrik Schyffert och Fredrik Lindström.

I sin första egna krogshow tillsammans kommer de att driva med svenskarnas jakt på det perfekta boendet.

- Showen är bara en bebis än så länge, säger Dragana Maksimovic, pressansvarig för showen.

Humorduon Henrik Schyffert och Fredrik Lindström har fixat massa succér tillsammans med andra under åren - men aldrig gjort något bara de två själva på scen. Nu är det dags.

Biljetterna släpptes redan i måndags på ticnet men stort hyssj hyssj råder ändå om showens innehåll. Manuset är knappt påbörjat, avslöjar Dragana Maksimovic.

– Vi går ut med biljettförsäljningen så tidigt för bussbolagens skull, de behöver redan nu börja planera för försäljningen av sina paketresor.

Förhoppningsvis slipper kollegorna Schyffert och Lindström skrivkramp och får ihop showen lagom till premiären på Berns den 23 januari 2011.

”Ljust och fräscht”

Ett namn har showen i alla fått - "Ljust & Fräscht". Avslöjas gör också att den på något sätt ska handla om det perfekta boendet "där skillnaden mellan fjädervit och kritvit är lika viktig som om du är din soffa".

Dragana Maksimovic vare sig vill eller kan avslöja något mer.

Men det går alltid att gissa sig till att alla inredningsnördar i vårt land kan få sig några igenkännande skratt om de tar sig till Berns nästa vår.

Aftonbladet har förstås sökt både Henrik och Fredrik men utan resultat. Kanske är de upptagna med att brygga espresso från någon svindyr espressobryggare hemma i köket. Eller har full fokus på att hitta en laptop vars färg matchar perfekt till ett fjädervitt och fräscht skrivbord.

Publicerad: