Bonde-Erik om det hemliga samtalet: ”Hon lyssnade inte”

avErik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Jennifer om kärleksnatten: ”Han borde berätta för tjejerna”

1 av 7 | Foto: TV4
Bönderna Erik Bäckman och Jennifer Erlandsson i enskilt samtal.

Erik Bäckman och Jennifer Erlandsson har delade meningar om hur natten på Sundbyholms slott ska hanteras.

I kvällens ”Bonde söker fru” uppmanas Erik att berätta för sina brevskrivare.

– Hon lyssnade inte på mig och jag lyssnade inte på henne heller, säger Erik till Nöjesbladet.

Det är många som vill prata enskilt med Erik Bäckman i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”. Inte nog med att brevskrivarna Linnea Åberg och My Niklasson tar Erik åt sidan - det gör även bonden Jennifer Erlandsson.

Det är under den middag Jennifer bjudit Erik och hans brevskrivare på som hon tar chansen att rensa luften. Och saken gäller den passionerade natten med Sigrid Bergåkra på Sundbyholms slott i början av säsongen.

– Hur ser det ut nu då? För det var ju dunder och bomber och granater. Passion så det skrek om det. Jag sov i rummet intill, säger Jennifer i programmet.

”Rejäl smäll i ansiktet”

Erik och Sigrid hördes ett tag efter men slutade sedan att skriva till varandra. I programmet tycker Jennifer att brevskrivarna förtjänar att känna till affären.

– Jag är inte säker på att Erik kommer att berätta och jag kan förstå att det är fruktansvärt jobbigt. Men hur jobbigt det än må vara tycker jag att han ska berätta. För det kommer att komma fram och om det kommer fram men inte från Erik kommer det vara en ganska rejäl smäll i ansiktet på den tjejen han väljer, säger hon i ”Bonde söker fru”.

Lyssnade inte

Men Erik ser annorlunda på situationen.

– Man brukar inte berätta för den tjej man är med att man varit med någon annan. Historiskt sett då. Jag känner att det är ingen rolig sak att berätta och ingenting man vill berätta heller för den dela. Jag tar det lite som det kommer, säger han i programmet.

När Nöjesbladet når Erik berättar han att samtalet inte gav honom någonting alls.

– Hon lyssnade inte på mig och jag lyssnade inte på henne heller. Hon tog inte mina råd och jag tog inte hennes, säger han.

Ämnet är dessutom något som Erik inte vill fortsätta att älta.

– Man orkar inte mer liksom. Man ville bara ge upp och försökte skratta bort det, säger han.

Svartsjukedrama

För Erik Bäckmans del är samtalet med Jennifer inte det enda känslosamma tillfället i programmet. Bland hans brevskrivare uppstår även svartsjuka efter en tävling om sängplatser.

– Det är tråkigt att det blev så här, det var inte meningen. Jag blir så jävla trött att jag spyr, säger My Niklasson i programmet.

”Bonder söker fru” sänds ikväll klockan 20:00 på TV4.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM