Chris Brown stäms av före detta skivbolagsdirektör

avLouise Åström

NÖJE

Anses inte ha erbjudit skydd i attack på nattklubb

1 av 5

Den före detta skivbolagsdirektören Marion ”Suge ”Knight blev skjuten sju gånger under 2014 på en nattklubb.

Nu stämmer han klubben och artisterna Chris Brown och Pia Mia som höll i festen, skriver NBC.

Chris Brown är indragen i en stämningsansökan tillsammans med sångerskan Pia Mia och den kändistäta nattklubben 1Oak i Hollywood. Bakom stämningsansökan ligger den forne skivbolagsdirektören  Marion ”Suge” Knight som blev skjuten sju gånger under en attack på nattklubben den 23 augusti 2014. Samma kväll pågick en stor fest som Chris Brown och Pia Mia var värdar för. Under skjutningen skadades han och två andra personer, skriver NBC News.

Fick blodpropp

Anledningen till att han stämmer både artisterna och klubben är att han tycker att säkerheten under kvällen var för låg. Under skjutningen lyckades Knight, enligt NBC, sjäv ta sig ur klubben på egen hand men kollapsade senare av en blodpropp i lungan i sviterna av skadorna.

Enligt NBC vill Knight ha pengar för redan betalda och framtida sjukvårdskostnader. Han kräver också pengar för skador över 25 000 dollar.

Förutom att Knight lämnat in en stämningsansökan har han en egen rättegång att ta sig igenom eftersom att han är anklagad för mord och rån, skriver NBC.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!