Foto: Ulrika Pousette
Cake pops för hela familjen - glutenfria och festliga.

Cake pops

5 (1 röst)

Cake pops är otroligt söta och festliga, och de går att variera i oändlighet. Här kommer ett grundrecept med philadelphiaost, men det går lika bra att blanda kaksmulorna med jordnötssmör, nutella, marmelad eller det du tycker är gott. En kombination som jag gillar är chokladsmulor och jordnötssmör!

Recept: Smilla Luuk ur boken ”Smilla firar glutenfritt” (Rabén & Sjögren)

Cake pops

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 250 g glutenfria kaksmulor, mjuka kakor ger lenare cake pops medan krossade kex ger klubborna lite mer textur
  • 100 g philadelphiaost, eller annat gott mojs
  • 150 g vit choklad, eller mörk choklad
  • Dekoration

  • strössel, eller kokosflingor
  • träspett

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM