Se teasern för SVT:s konspirationskomedi ”We got this”

– om en amerikan som bestämmer sig för att lösa Palmemordet

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
”We got this”.
Foto: Peter Cederling/SVT.
”We got this”.

”Big Lebowski möter Palmeutredningen.” Så beskrivs SVT konspirationskomedi ”We got this”.
Den 1 maj blir det premiär, och nu finns en första teaser.

Den första maj har konspirationskomedin ”We got this” premiär på SVT Play.

Schiaffino Musarra är både skapare och huvudrollsinnehavare, och serien beskrivs alltså som ett möte mellan bröderna Coens kultrulle ”The big Lebowski” från 1998 och mordutredningen från... ja, 1986 och framåt.
Här är storyn:
Schiff Musarra spelar George English, en amerikan bosatt i Sverige. George får reda på att han har en stor skatteskuld som snart ska betalas. Av en slump snubblar han över informationen om att det finns 50 miljoner kronor i potten för att lösa Palmemordet. Med kronofogden flåsandes i nacken och en inställning av ”hur svårt kan det vara?” ser han det som en rimlig lösning på sina pengaproblem. Hitta mördaren och komma åt lösensumman! Tillsammans med en något otippad trio bestående av privatspanare, gamla poliser och journalister tar George sig an Sveriges största polisutredning genom tiderna. Han är dock ovetandes om de onda krafter som lurar i mörkret. Och andra sidan, är de onda krafterna knappast beredda på att möta George English och hans gäng…
Förutom Musarra finns Alexander Karim, Olle Sarri, Anki Larsson och Sandra Andreis på rollistan. Manus är skrivet av Musarra tillsammans med Santiago Gil och Patrik Eklund, och Eklund är även konceptuerande regissör.

Och här är ett litet smakprov:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE