Källa: Stjärnan dejtar Channing Tatum

avJakob Meijer

Han skilde sig i våras efter nio års äktenskap.

Nu ska Channing Tatum ha hittat kärleken igen.

Skådisen dejtar brittiska artisten Jessie J, rapporterar sajten Metro.

Channing Tatum, 38, och Jessie J, 30, har gjort det bästa för att hålla sin relation hemlig. Tatum har synts på flera av Jessie J:s konserter i Los Angeles, och i helgen fångades han på bild när han smög ut från artistens hem i London, skriver Metro.

Channing Tatum är just nu aktuell med ”The Magic Mike Live show” i London, baserad på filmen där han gjorde huvudrollen, som han producerar och regisserar.

1 av 2 | Foto: Hewitt / SplashNews.com / Splash, Photo: Non-Exclusive Can

Källa bekräftar

Jessie J besökte också showen i lördags, skriver Daily mail.

”Grattis Channing Tatum. Vilken show.... Mina damer herrar, det här får ni inte missa”, skrev hon då på Instagram, följt av ett hjärta.

Enligt uppgift har paret dejtat sedan september.

En källa till Entertainment tonight bekräftar också att relationen är i ett tidigt stadium.

Gjorde comeback i kinesisk talangtävling

Channing Tatum skilde sig för drygt ett halvår sen från dåvarande hustrun Jenna Dewan, 37. De hade då varit gifta i nio år.

”Absolut ingenting har ändrats vad gäller hur mycket vi älskar varandra, men kärleken är ett vackert äventyr som tar oss ut på olika vägar nu”, skrev de i ett gemensamt uttalande.

Jessie J slog igenom stort 2011 med albumet ”Who are you”. De senaste åren har framgångarna dock uteblivit för artisten, men så i april gjorde hon oväntad comeback – i en kinesisk talangtävling, som hon också vann.

ARTIKELN HANDLAR OM