Så hyllas Ronaldo av Real-stjärnorna

”Kommer alltid vara nummer ett”

avAndreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Cristiano Ronaldo tar farväl efter nio säsonger.

Då hyllas han av lagkamraterna i Real Madrid.

”Vi kommer alltid att minnas dig”, skriver Sergio Ramos.

Nio säsonger, 451 mål och 16 titlar fick räcka.

Cristiano Ronaldo har gjort sitt i Real Madrid.

Efter att ha tagit farväl av klubben i ett känslosamt brev överöses nu den portugisiska stjärnan av hyllningar från sina lagkamrater.

”Cristiano, dina mål, dina siffror och allt vi vunnit tillsammans talar för sig själv. Du har förtjänat en speciellt plats i Real Madrids historia. Som ’Madridistas’ kommer vi alltid att minnas dig. Det har varit en ära att spela vid din sida. Stora kramar och lycka till”, skriver Real Madrids lagkapten Sergio Ramos.

”Du var ovärdelig”

Toni Kroos:

”Du var ovärderlig i jakten på alla pokaler. En sann mästare. Det var en ära att spela med dig. Lycka till, legendaren”.

Marco Ansensio:

”Det har varit ett nöje att spela tillsammans med dig, du har varit en förebild på alla sätt. Jag önskar dig lycka till framöver”.

Nacho Fernandez:

”En ära att representera klubbmärket ihop med dig. Du är och kommer alltid vara nummer ett. Alla Madrids-fans kommer minnas dig som en ledare. Lycka till nu”.

”En speciell dag”

Samtidigt hälsas Cristiano Ronaldo välkommen av Juventus spelare. Bland andra Sami Khedira – tidigare lagkamrat med Ronaldo i Real Madrid – har skrivit på Twitter.

”Välkommen till Turin, Cristiano. Vi hade en fin tid tillsammans i Madrid, jag ser fram emot att få spela med dig igen. I dag är en speciell dag för Juventus”, skriver han.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM