Samir och Sigrids kyssförvirring: ”Han bad nästan om det”

1 av 3

avMathilde Albinsson

MELODIFESTIVALEN

Det var ”Let’s dance” som förde dem samman.

Och en puss i replokalen som ledde till kärlek.

Men vem som tog initiativet till den där pussen är Samir och Sigrid inte överens om.

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29, blev ett par när de dansade ihop i ”Let’s dance” förra året. Rykten florerade länge om att de skulle ha ett förhållande, men ingenting bekräftades från paret själva – till en början.

I slutet av augusti talade de för första gången ut om kärleksryktena i deras gemensamma, nystartade Youtube-kanal.

– Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, säger Samir Badran i slutet av det 14 minuter långa klippet och ger sin flickvän en puss på munnen.

Sedan dess pratar de öppet om sin kärlek till varandra. Men de är inte helt överens om vem som tog första steget.

Samir: ”Det är alltid killarna”

Sigrid Bernson berättar i Rix MorronZoo att hon är bombsäker på att det var hon.

– Jag kysste honom i träningslokalen. Det var det första som hände, vår första puss. Men han bad nästan om det. Vi var ensamma där och så tog han upp en bild på sin mobil på ett par: ”gud, vad mysigt det här paret verkar ha det” och så var det en puss på dem. Då var det uppgjort att det var klart han ville ha en puss.

Men Samir Badran minns annorlunda.

– Oj, det var en väldigt bra fråga. Jag måste tänka. Jag tror det var jag. Det är alltid killarna, sa han till programledarna Roger Nordin och Laila Bagge en dag före intervjun med Sigrid.

”Osäker på vad han tyckte”

Sigrid Bernson har tidigare berättat att hon fattade tycke för Samir Badran redan från början – och att hon då smidde planer för hur känslor skulle kunna uppstå i danslokalen.

– Jag kan ju själv erkänna en sak. Jag tyckte väldigt mycket om Samir redan i början, men jag var väldigt, väldigt osäker på vad han tyckte. Men jag kan erkänna att jag med flit gjorde koreografier åt oss där vi hade slut som var lite nära, om man säger så. Lite närmare än vanligt, säger Sigrid Bernson i Youtube-videon med ett skratt och fortsätter:

– Jag erkänner att jag gjorde det med flit.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM