Ni kan ha era tuttmadamer

Av: Malin Wollin

Publicerad:
Uppdaterad:

Malin Wollin: ...men sluta försöka låtsas att speedway är en sport

Lättklädda ”grid girls” på ett speedway GP. Bara en sätt att dölja hur tråkigt det är att titta på spektaklet, skriver Malin Wollin inför tävlingen i Göteborg i dag. FOTO: BILDBYRÅN
Lättklädda ”grid girls” på ett speedway GP. Bara en sätt att dölja hur tråkigt det är att titta på spektaklet, skriver Malin Wollin inför tävlingen i Göteborg i dag. FOTO: BILDBYRÅN

Resultat från kvällens Speedway. Det är då jag tvingar Joachim att slå över från Sportspegeln till vad som helst som inte låter öööööööööörn och går runt runt i ett never-ending cirkelformat moln av uppspekat grus och avgaser.

Vi slår över eftersom motorsport är så fruktansvärt meningslöst och tråkigt.

Malin Wollin.

Jag brukade säga att fotboll är tråkigt. HAHAHA fotboll är som Henrik Schyffert och Johan Glans kärleksbarn. Fotboll är det roligaste som finns jämfört med senpubertala män som burnar i kapp med en cool fot i marken i kurvorna.

Sa jag att jag hatar speedway? Jag hatar speedway.

Halvnakna brudar – det är kultur

Och jag hatar att de måste dölja hur tråkigt det är genom att skicka in en hög white trash-brudar som ska flagga igång spektaklet och le brett fast de eventuellt håller på att förfrysa hela hönseriet.

Stora tuttar, bara magar, glansigt tyg och fasta stjärtar, ja jäklar vad speedway är HETT.

Så fort det börjar talas om att ta bort det billigt blonderade inslaglaget i sporten blir folk (läs män fyrtio plus) helt galna. Ge fan i sporten, låt oss ha våra halvnakna brudar, det är kultur. Det är så löjligt att hålla på och bråka om tjejerna, feministerna blir så arga så att de får svamp under hängbrösten.

Ska bli som det alltid har varit

Men jag är inte feminist. Jag tycker att tjejkroppar är så oerhört mycket vackrare än manskroppar. Manskroppar är många gånger rent löjeväckande. Vi slänger ju in tjejer i alla möjliga sammanhang för att höja tutt, förlåt fitt, förlåt tittvärdet, tittvärdet ska det vara.

De där motorsalongerna till exempel med sina glänsande bilar och lena lår uppslängda i synen på bilspekulanterna. Så har det alltid varit, så ska det alltid förbli.

Ha kvar era tuttmadamer, det är inte hela världen, men låtsas inte som att speedway är en sport. Det är ett spektakel, så långt kan jag sträcka mig.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN