Här lägger hon sig och solar – i bilkön

avMalin Wigen

Foto: Mercury Press & Media / CATERS NEWS AGENCY
Här lägger sig Lilly och solar.

En lastbil som kraschade orsakade timmar långa köer på en motorväg i England. En av bilisterna bestämde sig för att göra det bästa av saken, skriver The Mirror.

I lördags blev bilister stillastående när en lastbil kraschade och stod i lågor på en motorväg nära staden Rochdale i England. Olyckan orsakade tre timmars köer som sträckte sig långa på motorvägen – en som satt fast var Lilly Willetts, skriver The Mirror.

27-åringen var på väg mot Blackpool med sin pojkvän Sam Wadsworth när de fastnade i trafikstockningen. Tillsammans med tusen andra bilister fick de försöka att härda ut kön i den stekheta värmen. Och Lilly såg till att fördriva tiden på bästa sätt. Hon drog ut en filt på vägen och la sig för att sola – något som roade medtrafikanterna. Till The Mirror säger Lilly att hon först var rätt irriterad då hon och hennes kille haft planer för dagen – men sen tänkte hon om.

– Då vädret var så bra bestämde jag mig för att göra något bra av det. Jag ville ha en solbränna. Jag kunde lika gärna utnyttja situationen, säger hon till The Mirror.

”Skulle göra om det igen”

Hon brydde sig inte om att folk tittade på henne.

– I och med att vädret var som det var så tänkte jag att det var fler personer längre ned på motorvägen som gjorde detsamma. Men så var det antagligen inte med tanke på responsen på bilden som jag la upp i sociala medier, säger hon och fortsätter:

– Jag har aldrig gjort så förr, men där och då gjorde jag bara vad jag behövde göra.

Till slut fick hon, hennes kille och resten av bilisterna köra vidare. Paret kom dock endast till staden Clitheroe där de var några timmar innan de vände hem igen.

– Om jag fastnar i en liknande trafikstockning igen kommer definitivt göra om samma sak, men nästa gång ska jag ta fler bilder, säger hon till The Mirror.

Faran i vårsolen - så skyddar du dig 00:34