Brinkenstjärnas nya kärlek – efter hustruns tragiska död

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

1 av 3
Michael Brinkenstjärna och Anna Arvidsson.

I februari gick kändismanagern Michael Brinkenstjärnas fru bort i cancer.

Mitt i sorgearbetet fick han stöd av hustruns väninna, och nu är de ett par. Men alla gillar inte Michaels snabba partnerbyte.

– Vi har till och med fått utstå hot, både från okända, men också från folk som tidigare varit vänner, säger han till Nöjesbladet.

Omskrivne kändismanagern Michael Brinkenstjärna, 51, genomgick en tragedi i februari när hans fru Teresa Celeste gick bort i livmodershalscancer vid en ålder av 37 år.

– Det är det värsta jag varit med om i hela mitt liv! Allt rämnar runt omkring, men man måste ändå ta hand om hem och barn och räkningarna fortsätter trilla in, förklarade han då för Nöjesbladet.

Idag har det gått fyra månader sedan den ödesdigra kvällen den 13 februari när Michael blev änkeman.

Mirakulöst nog har han hittat kärleken igen i Anna Arvidsson, 27.

– Jag hade två val i livet, antingen gå under eller gå vidare. Jag valde det senare. Men jag klarade inte av att ta mig i kragen på egen hand, som tur var fanns det en person som var vän till min fru. Jag hade överhuvudtaget inte umgåtts med henne tidigare, vi hade sagt hej, inget mer, säger Michael och fortsätter:

– Hon hjälpte mig med barnen och vi började umgås. På den vägen är det. Det växte till känslor och det känns fantastiskt bra.

”Vi har fått utstå mycket hat”

Men förhållandet har väckt starka känslor. Okända människor har stöttat paret på sociala medier medan många har fördömt Mikaels snabba partnerbyte.

– Vi har fått utstå mycket hat från folk som tycker att jag borde vänta med att gå in i ett nytt förhållande så snabbt. De ifrågasätter om det överhuvudtaget funnits kärlek mellan mig och min fru, säger Michael.

Han fortsätter:

– Vi har till och med fått utstå hot, både från okända, men också från folk som tidigare varit vänner. De hotar med att de ska jävlas med oss och de tycker vi skändar Tessans minne. De hävdar att Tessan hade tyckt si och så. Det har de inte en jävla aning om!

Vi har bra kemi nu

Michael och Anna har dock inga planer på att backa i sin relation utan de är säkra på varandra och nyligen var de på en kombinerad jobb- och kärleksresa till Barcelona.

– Det var kanon. Vi solade och badade och hade det skönt.

Paret tar nu ett steg i taget, och det som händer det händer.

– Vi har bra kemi nu och hur vi tar nästa steg får framtiden utvisa. Vi ska inte förlova oss eller så, men jag har varit gift en gång och det är det bästa jag har gjort så vem vet?

ARTIKELN HANDLAR OM