Efterfesten: Här festar kändisarna efter Rockbjörnen

Benjamin Ingrossos avslöjande fick mamma Pernilla Wahlgren att gapa

Publicerad:
Uppdaterad:

ROCKBJÖRNEN

Avslöjandet fick Pernilla Wahlgren att gapa stort.

Benjamin Ingrosso hade precis kammat hem pris på Rockbjörnen – men vad han viskade i mammas öra på efterfesten är fortfarande höljt i dunkel.

– Tydligen är jag bra på att festa, det ryktet vill jag hålla vid liv ikväll, sa han efteråt och festade vidare.

Med hesa röster och rödgråtna ögon tog även den 40:e upplagan av Rockbjörnen slut. Men när solen gick ner flyttade festen från scenen i Kungsträdgården till rockklubben Victoria Harry B James.

Där firade kändisarna hela natten lång.

Hov1 som var galans största vinnare när årets gala hölls i Kungsträdgården i Stockholm under tisdagskvällen, kammade hem hela tre priser. Kategorierna ”Årets konsert”, ”Årets livegrupp” och ”Årets fans” hamnade hos den populära gruppen och att de har en intensiv och hängiven fanskara visade sig också på efterfesten.

Försökte storma efterfesten

Utanför festlokalen i Kungsträdgården jublade och skrek fansen genom natten, och vaktstyrkan fick omgrupperas för att se till att fansen inte välte staket och stängsel och klättrade in till sina idoler.

Bland övriga pristagare fanns Benjamin Ingrosso som utsågs till ”Årets manliga liveartist”, Aviciis vars låt ”SOS” prisades som ”Årets svenska låt” och Molly Sandén som fansen röstat fram till ”Årets kvinnliga liveartist”, därmed fick hon sin första Rockbjörn.

1 av 14 | Foto: Ola Axman
Anis don Demina.

Dansgolvet fylldes snabbt av kända ansikten så som Lisa Ajax, Janice och Einár som var en av de nominerade till årets genombrott. Omringad av vänner syntes även Benjamin Ingrosso som kramades om av mamma Pernilla Wahlgren.

Pernilla gapade stort

Nöjesbladets fotograf fångade också på video hur Benjamin berättade något för sin mamma som fick henne att gapa stort och sätta handen för munnen.

Efteråt var det oklart vad Ingrosso faktiskt hade avslöjat för sin mamma. Pernilla Wahlgren stammade och försökte tydligt söka efter en lämplig vit lögn när hon fick frågan.

– Va, alltså precis nu? Vad han sa? Nej... det var nånting om att hans manager hade sagt till honom...

Benjamin själv var på festhumör.

– Jag är så glad över priset och kommer att fira med mina vänner här. I morgon ska jag jobba tidigt så vi får se hur länge jag blir kvar. Men jag har hört att jag tydligen är bra på att festa hårt, det ryktet vill jag hålla vid liv, säger han och dansar vidare med sina vänner.

PODD: Så utnyttjar bedragarna svenska kändisar – för att komma åt dina pengar

I nyhetspodden Aftonbladet Daily pratar vi om hur bedragare använder sig av svenska kändisar för att lura dig på pengar.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE