Nouri tillbaka när ÖFK föll mot Giffarna

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: BILDBYRÅN

FOTBOLL

22 dagar kvar till Östersunds första Europa League-möte mot Arsenal.

Då passade ÖFK på att genrepa mot Gif Sundsvall – med lagkaptenen Brwa Nouri tillbaka på planen.

Den 15 februari gästas Östersund av Arsenal när det drar ihop sig till slutspel i Europa League. Under eftermiddagen passade laget på att matchspela borta mot Norrlandskonkurrenterna från Sundsvall, och det var de sistnämnda som drog det längsta strået.

Giffarnas Romain Gall gjorde sitt fjärde mål på två matcher när han forcerade fram och tryckte in ett skott i den 38:e minuten. Det blev matchens enda mål, och därmed förlorade ÖFK sin andra raka träningsmatch. Skotska Motherwell vann med 1–0 senast, den 13 januari.

Glädjande besked för Nouri

Viktigt för ÖFK var att lagkaptenen Brwa Nouri gjorde comeback på planen. Han har saknats en tid på grund av magsmärtor, och den senaste tiden har det befarats att han skulle kunna missa dubbelmötena mot Arsenal. Nu är chanserna på speltid i Europa League plötsligt mycket godare.

Nouri ingår också i den ÖFK-trupp som åker till Marbella nu i veckan för att slipa på formen inför den nya säsongen. Saknas gör däremot Sotirios Papagiannopoulos, som ryktas bort från klubben. Han kommer att stanna kvar i Sverige medan resten av laget åker på läger.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.