Barca-stjärnans missbruk: ”Måste vara seriös”

Av: Per Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Barcelona har tröttnat.

Spanska tidningar rapporterar att Ousmane Dembélé har ett ”tv-spelsberoende”.

– Han måste vara mer seriös, säger lagkamraten Luis Suárez.

Den franske yttern fortsätter gäcka Barcelona. 21-åringen inte riktigt kommit till sin rätt i Katalonien sedan han anslöt från Dortmund i augusti 2017 för en nätt summa på drygt en miljard kronor. Blandade insatser på planen har varvats med en odisciplinerad livsstil utanför densamma.

Ousmane Dembele
Foto: Francisco Seco / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Ousmane Dembele

Sitter uppe hela nätterna

Tidigare i november rapporterades det att Dembélé missat träningar på grund av magproblem, men nu skriver flera spanska tidningar att frånvaron inte hade något med ynglingens hälsa att göra. AS rapporterar att Dembélé skippade träningen på grund av att han suttit uppe hela natten och spelat tv-spel.

Suárez drar honom i örat

Barcelona ska vara oroliga – och irriterade – över 21-åringens ”tv-spelsmissbruk” som får honom glömma bort tider, bli slarvig och missa viktiga möten och träningar. Hans äldre lagkamrat Luis Suárez valde att dra Dembélé i örat under en presskonferens.

– Det är som många andra spelare har sagt, och som Ousmane redan känner till, ett privilegium att spela fotboll och jag tycker att han borde fokusera mer. Han måste vara mer seriös i vissa avseenden.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.