Kvinna sköts under videoinspelning – piketen jagar känd rappare

avKarl Enn Henricsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Under helgen spelade en känd artist in en hiphop-video i skärgården. Illegala vapen användes och en kvinna sköts i armen.

Nu är rapparen efterlyst och polisens piketstyrka slog under natten till tisdagen till mot en bostad i jakten på mannen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Vid klockan 01.30 på söndagsmorgonen stoppades en ambulans på Ingarö i Stockholms skärgård. I en bil fanns en skadad kvinna, som ambulanspersonalen förde till sjukhus.

Polisen letar efter den kände rapparen

Hon hade skottskador i ena armen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Kvinnan ska ha skjutits med ett illegalt vapen under inspelningen av en hiphop-video.

En man anhölls misstänkt för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada.

Men även artisten är efterlyst, misstänkt för grovt vapenbrott. Under natten till tisdagen slog polisens piketstyrka till mot en bostad i Stockholmsområdet. Rapparen var dock inte där, enligt uppgifter.

Uppgift: Ung man kom in på polisstationen

Och under natten till tisdagen tog fallet ytterligare en vändning. En ung man gick in på en polisstationen i Stockholmsområdet och erkände att det var han som hade avlossat skottet som träffade kvinnan, enligt uppgifter.

– Jag kan bekräfta att ytterligare en person är anhållen misstänkt för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada, säger åklagare Jonas Bergendal, som leder förundersökningen.

Foto: Pressfotograf.se
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Vapenbrott

Ingarö

Brott

Video

Vapen