”Snabba cash”-skådisen ska bli pappa igen: ”Inte planerat”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Lotte Fernvall
Matias Varela.

NÖJE

Matias Varela, känd från ”Snabba cash” och Netflix-succén ”Narcos”, och sambon Daniella Kjell ska bli föräldrar igen.

Men graviditeten var allt annat än planerad.

– Jag var hemma kort mellan två filminspelningar och då hände det, säger han till Nöjesbladet.

Skådespelaren Matias Varela har mycket att vara glad för just nu. Karriären går som på räls och så väntar hans sambo Daniella parets andra barn.

– Det känns riktigt kul och det hände bara. Vi hade tänkt att vi skulle skaffa syskon till vår son, men det var inte planerat. Jag var hemma kort mellan två filminspelningar och då hände det, säger Matias till Nöjesbladet och skrattar.

Han förklarar att han just nu är i Riga och filmar författaren Carolina Neuraths bok ”Fartblinda”. Det var där han fick reda på att Daniella hade gått ut med den glada nyheten på Instagram. I inlägget skrev hon att halva graviditeten är avklarad och att det ligger en liten kille i magen.

Trivs med familjelivet

– Hon ringde och berättade att hon hade gjort det. Jag fick reda på att det skulle bli en kille för bara några dagar sedan. Daniella hade tagit reda på det, men det är inga konstigheter. All planering inför födseln blir enklare så.

Matias förklarar att han inte har blivit avskräckt av småbarnstiden med första sonen som snart fyller tre år. Tvärtom så har allt blivit bättre.

– Jag trivs jättebra med familjelivet. Först var man lite nojig att livet skulle förändras, men för oss har det blivit en förbättring. Livet får en annan mening. Det låter klyschigt, men så har det varit för oss i alla fall.

Han erkänner dock att det inte är han som dragit det tyngsta lasset.

– Jag kanske inte märkte av så mycket av den tyngsta perioden när vår son inte sov så mycket, så jag måste vara ärlig. Daniella har fått ta det mesta så det är lätt för mig att säga att småbarnsåren var lätta. Hon har fått slita mer och sätta rutiner, men det har hon gjort väldigt bra. Den här gången ska jag vara hemma mer.

Förlovning nästa?

Han fortsätter:

– Vi har en fantastisk relation. Vi har en överenskommelse som fungerar och i januari ska jag filma i Stockholm, då kan jag hjälpa till mer, hämta och lämna på förskolan och vara hemma mer.

Matias och Daniella Kjell har varit tillsammans i flera år och barn nummer två är alltså på gång. Men förlovade är de ännu inte.

–Nej, det är vi inte, men det börjar nog bli dags.

Frågan är dock hur han ska få tid till det. Rollerna står som spön i backen för den begåvade skådisen som slog igenom i ”Snabba Cash”.

– Jag gjorde säsong tre av ”Narcos”, sen har jag gjort ”Heavy”, en amerikansk film med Sophie Turner från ”Game of Thrones”, ”438 Dagar” och nu ”Fartblinda”. Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gör nu.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN