Paris smet från pokerreportrar

Av: Jim Baas, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

"Det var ett enda
stort mediahav"

Paris Hilton besökte en pokerturnering – och blev överhopad av journalister.

”Det var ett enda stort mediahav”, lyder rapporterna från franska Cannes.

Au revoir Paris Hilton besökte en pokerturnering – men fick bråttom därifrån.
Foto: ALL OVER PRESS
Au revoir Paris Hilton besökte en pokerturnering – men fick bråttom därifrån.

Det var i samband med en välgörenhetsturnering på Rivieran, som Paris Hilton och hennes pojkvän Doug Reinhardt tittade förbi på en drink hos pokerturneringens värd, Jamie Gold. Men, det var en drink, som de fick brotta sig fram till – journalistuppbådet var ”översvämmande”, enligt ett pressmeddelande från turneringens arrangör.

Försvann snabbt

Paris Hilton och pojkvännen stannade bara en kort stund på turneringen, som spelades den 17 maj, innan de smet ifrån journalistuppbådet och drog vidare. Miljardärskans besök på Rivieran används bland annat för att göra reklam för hennes nya kollektion ”Paris – not France”.

Pokerturneringen hade ett inköp på 1 500 dollar per person, pengar öronmärkta för välgörande ändamål. Varje person som spelade turneringen bidrog därmed med ungefär 10 900 svenska kronor, räknat på dagskursen 7,33.

Inga pengar i potten

I stället för pengar i prispotten tävlade spelarna i stället om en sponsrad guldklocka samt om ett rese- och tävlingspaket till sommarens poker-VM, som skänkts till turneringen.

Paris Hilton har tidigare ställt upp och spelat när välgörenhetsturneringar har arrangerats i USA, men spelade alltså inte själv den här gången.

Kändistätt

Andra kändisar som dök upp vid stödturneringen var bland andra Willem Dafoe, som var där för att göra reklam för sin nya film Antichrist, och svenskfödda (Stockholm, 1978) Malin Åkerman, som varit bioaktuell med filmer som The Heartbreak Kid (2007) och Watchmen (2009) de senaste åren.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN