En misstänkt för brutalt knivmord

Av: Martin Nilsson

Publicerad:

NYHETER

16-åriga Sasha Marsden knivmördades och eldades upp på bakgata i Blackpool

Sasha Marsden.
Sasha Marsden.

En 22-årig man misstänks för det brutala mordet på 16-åriga Sasha Marsden.

Flickan hittades svårt knivhuggen med allvarliga brännskador på en bakgata i Blackpool, England, i torsdags kväll.

– Inga ord kan beskriva hur vi känner. Vår vackra dotter har tagits ifrån oss, säger hennes föräldrar.

Den svårt sargade kroppen hittades på en bakgata i Blackpool i torsdags kväll. Gästerna på ett närliggande vandrarhem kände brandrök och sprang ut för att släcka elden. Då gjorde de den makabra upptäckten: vad de trodde var en brinnande skyltdocka visade sig vara 16-åriga Sasha Marsden, brutalt knivmördad.

22-åring misstänks

I närheten av kroppen greps en 22-årig man.

Mannen har förhörts i helgen och är nu misstänkt för att ha knivhuggit Sasha Marsden till döds och sedan satt eld på kroppen, uppger Sky News.

Motivet till dådet är ännu inte känt, men enligt Daily Mail söker polisen efter ledtrådar på Sasha Marsdens Facebookprofil.

"Vår vackra dotter har tagits ifrån oss"

Över 6000 personer har hedrat Sasha Marsden på en Facebooksida till hennes minne - och i ett uttalande till Sky News berättar Sasha Marsdens föräldrar om sorgen efter dottern.

– Inga ord kan beskriva hur vi känner. Vår vackra dotter har tagits ifrån oss. Hon var en älskad dotter, syster, barnbarn, faster, brorsdotter, kusin och flickvän. Hon var oerhört älskad och hennes död har lämnat ett stort hål i våra liv, ett hål som aldrig kan fyllas, säger de till tv-kanalen.

Publicerad: