Hundprylar: Här är sakerna alla hundägare behöver

För en glad, pigg och frisk hund

Publicerad:
Foto: iStockphoto

Kommersiell text (läs mer här)

Hundar är mer populära än någonsin och allt fler svenskar vill skaffa valp.

En hund behöver mycket aktivitet, rörelse och framförallt en massa kärlek.

Här är 7 bra prylar som hundägare behöver till sina fyrfotade pälsklingar.

Att ha hund

Foto: Bokförlaget Semic

För att bygga upp en bra relation till din hund kan du behöva lite hjälp på vägen. Med enkla metoder får du här lära dig att leva, leka och kommunicera med din hund, aktivera och vägleda den genom sådant som kan bli problem i vardagen. Du får kunskap om hundens positiva påverkan på människors hälsa, samt svar på de vanligaste frågorna från Anders Hallgren, en av Sveriges främsta hundpsykologer.

Laddar ...

Hår och päls-roller

Foto: Stuffstore

Är du less på allt hår som fastnar på kläder och möbler? Om du har hund eller andra pälsdjur vet du precis hur det känns att alltid ha ett hårigt hem. Med denna smarta roller kan du skapa en ren och hårfri miljö utan att alltid behöva dammsuga dina möbler eller använda klibbiga klädvårdsrullar. Rollern är ett miljövänligare alternativ som du inte behöver byta ut. För ett rent och fint hem.

Laddar ...

Tuggrep

Foto: iStockphoto

En aktiv hund är ofta en glad hund! Lek och busa med din hund med smart knuttugg i naturrep, som dessutom funkar utmärkt för att motverka tand- och tandköttsproblem hos hunden. Leksaken nedan är ca 26 cm med bollar på ca 5,5 i diameter. För vårens lek och träning ute i naturen.

Laddar ...

Reflexband

Foto: Smart in the dark

Smidigt reflexband som enkelt fästs runt hundens hals med stark kardborre. Med detta reflexband syns din hund när den rör sig i trafiken. Reflexbandet är försett med ett knapphål att trä igenom öglan som sitter på halsbandet men det kan också sitta direkt mot hundens hals. Med reflexbandet kan ni fortfarande använda ert favorithalsband och bara addera reflex runt halsen. Finns i fyra storlekar med justerbar kardborre.

Laddar ...

Bra hundfoder

Foto: iStockphoto

Bra mat är A och O, även för din hund. Här är ett skonsamt friskfoder med hög andel kött som passar de flesta hundar oavsett storlek. Innehåller ett fåtal noga utvalda råvaror för att få fodret så naturligt och smakrikt som möjligt. Algerna i fodret bidrar med aminosyror och den rätta balansen mellan Omega-3 och Omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen. Det möjliggör bättre blodflöde i vävnader och förbättrar immunförsvar, motverkar klåda samt ger glansigare päls och bättre allmänhälsa. Köp från AlgGuttens Hundmat här nedan.

Laddar ...

Hundbädd

Foto: Scruffs

Scruffs Expedition Box Bädd är en skön bädd som är tillverkad av ett kraftigt 600-denier tyg, som ger ett tåligt och robust ytterhölje. Tyget på undersidan är belagt av ett 100 % vattenavvisande material som gör att vatten inte tränger in. På så sätt är bädden halkfri och det går att ha den utomhus utan att fukt tränger igenom. Bädden är fylld av 100 % återvunnen, grön fiberfyllning som har en oöverträfflig dämpning, isoleringsegenskaper och elasticitet. Finns i flera storlekar. Köp din hundbädd till bra pris hos VetZoo här. [Extern länk]

Pälsvårdshandske

Foto: Stuffstore

Ta hand om hundens päls med smart pälsvårdshandske som effektivt samlar hår med skonsamt silikonborsthår medan husdjuret får en bekväm massage. Handsken sitter skönt på handen och med varje drag längs pälsen fastnar det lösa håret på silikontopparna på handskens undersida så att du sedan snabbt och enkelt kan slänga det. Genom att borsta ditt husdjur regelbundet minskar du inte bara mängden löst hår och kvalster som hamnar i ditt hem utan förbättrar även djurets blodcirkulation.

Laddar ...

Extra bok-tips: Hur tänker din hund?

Foto: Bonnier Fakta

Blir hundar mer negativa mot människor som inte beter sig schyst mot matte eller husse? Hur mycket av vargens och hundens beteenden är medfödda och hur mycket är ett resultat av uppväxtmiljön? Finns det hundar som är högertassade eller vänstertassade? Hur gör jag för att ensamträna min hund? Och stämmer det verkligen att en mops har sämre luktsinne än en schäfer? Här får du svar på dessa frågor och många därtill. Forskaren, biologen och författaren Bo Söderström har järnkoll på forskningsläget, och här presenterar han de mest intressanta forskningsresultaten på ett lättbegripligt sätt. Läs om samspelet mellan människa och hund, lär dig att förstå hundens signaler, fördjupa dig i den viktiga första valptiden och ta del av fascinerande fakta om människans bästa vän.

Laddar ...
Publicerad:

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY