”Skam”-William besöker Sverige

Besöker filminspelning – träffar flera svenska kändisar

1 av 3
NÖJE

”Skam”-William, eller Thomas Hayes som han egentligen heter kommer nu till Sverige. Stjärnan hintade redan om besöket tidigare i år, men nu är det alltså klart, någonting Expressen var först att berätta.

– Thomas och hela "Skam"-gänget de ultimata profilerna, säger Amanda Schulman till tidningen.

Thomas Hayes skådespelaren som spelar ”William” i den populära tv-serien ”Skam” kommer till Stockholm. Stjärnan har tidigare hintat om att han skulle komma på besök, och tidningen Expressen var först att berätta varför.

Han ska under tisdagen agera gäst på en middag samt en filmvisning i den svenska huvudstaden på inbjudan av Hannah Widell och Amanda Schulman. Anledningen till stjärnans besök är att duon vill skapa intresse kring sitt klädmärke i anslutning till Stockholms modevecka, andra stornamn som är inbjudna är bland annat Camilla Läckberg, Sigge Eklund och Kakan Hermansson.

”De ultimata profilerna”

– Det stämmer att vi flyger in Thomas. Att synas genom profiler är det absolut mest kraftfulla sättet att både bygga varumärke och driva försäljning och just nu är Thomas och hela "Skam"-gänget de ultimata profilerna, både när det kommer till hajpen och till värderingarna vi ser i "Skam", säger Amanda Schulman till Expressen.

Thomas Hayes har utöver skådespelarkarriären börjat att satsa på musiken, någonting som väckte förhoppningarna hos många om ett stundande dj-set i Stockholm under besöket.