Bryter mot karantänen – för TREDJE gången

Av: Simon Svensson-Parenti

Publicerad:
Uppdaterad:

Premier League-klubbarna har fått börja träna fotboll igen.

Något som Tottenhams Serge Aurier firade genom att bryta mot landets coronakarantän – för tredje gången.

Från och med idag får Premier League-klubbarna börja träna i grupp igen. Även om det bara är tillåtet att träna i grupper om fem – utan kontakt och med social distansering – är det ändå ett steg i rätt riktning.

Ett faktum som Tottenhams försvarare Serge Aurier, 27, ville fira – genom att gå till frisören.

Problemet?

Det bryter mot landets riktlinjer gällande coronaviruset.

Bryter karantänen för tredje gången

På Instagram publicerade Aurier flera bilder på sig själv tillsammans med sin frisör. Något som väckte stor uppmärksamhet bland ivorianens följare då det bryter mot landets riktlinjer.

Inte är det första gången som 27-åringen bryter karantänen heller.

I april publicerade Aurier en bild när han var ute och tränade med en nära vän. Några veckor senare hamnade han i blåsväder på nytt då en video publicerades på sociala medier när han själv, och lagkamraten Moussa Sissoko, var ute och tränade tillsammans.

– Vi vill be om ursäkt för att vi inte föregått med gott exempel. Vi måste alla respektera regeringens riktlinjer för att minimera antalet dödsfall i den här pandemin, sa duon i ett pressmeddelande då.

Huruvida Aurier kommer att straffas för sitt tredje(!) övertramp återstår att se.

– Vi utreder situationen och kommer att ta itu med det på ett så lämpligt sätt som möjligt, säger en – icke namngiven – talesperson från klubben till amerikanska ESPN.

Publicerad:

LÄS VIDARE