Margaux Dietz och fästmannen Jacob har gjort slut

Av: Mathilda Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Margaux Dietz och fästmannen Jacob Liebermann har gjort slut.

I ett blogginlägg skriver hon om beslutet:

”Det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt”.

Efter flera försök att rädda relationen berättar influencern Margaux Dietz, 29, att hon och fästmannen Jacob Liebermann, 34, har separerat.

I ett blogginlägg framgår det att relationen är över när hon skriver om sitt psykiska mående:

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten”.

”Då vi hittat tillbaka till varandra”

Det är inte första gången som paret väljer att gå skilda vägar. De har gjort slut flera gånger tidigare men valde denna gång att prata öppet om krisen.

– Vi har testat det mesta för att få ihop familjen. Vi har gjort slut många gånger, och det har varit då som vi hittat tillbaka till varandra, förklarar Margaux Dietz i videon Q&A – Vi svarar på era frågor.

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå
Margaux Dietz, Jacob Liebermann på Svenska Hjältar-galan 2018.

I mitten av november valde paret att flytta isär i ett sista försök att lappa ihop relationen. Och för en vecka sedan publicerade Margaux Dietz en video på Youtube där hon och Jacob Liebermann svarade på frågor om förhållandet – och varför de valt att bo isär.

Anordnade vigselceremoni i våras

– Att inte bryta en negativ spiral är det värsta man kan göra. Att bara sitta i ett sjunkande skepp. Ingenting kommer att lösa sig av sig själv. Vi bryter, vi sätter lite space mellan oss och ser vad som händer, sa Jacob Liebermann i videon.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i våras med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch-Thor som vigselförrättare. Men då hon inte hade befogenhet för uppdraget blev paret aldrig gifta rent juridiskt och därför behövs ingen formell skilsmässa.

Nöjesbladet söker Margaux Dietz.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN