Ariana Grandes första tv-intervju efter terrorattacken

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Ariana Grande hade svårt att hålla tillbaka tårarna under sitt första tv-framträdande sedan terrorattacken i Manchester.

– Du är så stark, säger programledaren Jimmy Fallon i den känslosamma intervjun.

Det är snart ett år sedan en självmordsbombare detonerade sin sprängladdning på Manchester Arena i samband med Ariana Grandes konsert.

Grande har under året valt att inte göra några tv-framträdanden. Fram tills i veckan då hon gästade ”The tonight show with Jimmy Fallon”.

Jimmy Fallon tog tillfället i akt att tacka stjärnan.

– Jag vet att det har varit tufft för alla, för fans och för dig, och jag vet att du inte inte har gjort några intervjuer, vilket jag förstår, säger Fallon i tisdagens program.

– Jag vill bara tacka dig för att du kom hit och för att du är så stark, och för att du underhåller och att du är här. Och för att du åker tillbaka till Manchester och gör välgörenhetskonserten. Jag tycker det är grymt av dig. Jag tycker du är så stark och så cool.

Publiken svarade med att applådera Grande, som var märkbart rörd.

– Tack, tack, sa hon med tårar i ögonen.

Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Ariana Grande.

Grät i dagar

Ariana Grandes manager Scooter Braun har efter terrorattacken den 22 maj förra året, där 22 människor dog, berättat om det trauma som Grande genomgått efter attacken och att hon ska ha ”gråtit i dagar”, skriver Daily mail.

Han beskriver även det besök han och Grande gjorde på sjukhuset där de 19 skadade personerna vårdades, som ”de två tuffaste timmarna i deras liv”.

I juni förra året återvände Ariana Grande till Manchester där hon höll en välgörenhetskonsert för offren och de skadade. Miley Cyrus, Katy Perry och Chris Martin var några av alla de artister som slutit upp.

– Jag vill bara ta tillfället i akt och tacka alla som har kommit hit i kväll. Kärleken ni visar upp är medicinen världen behöver just nu, sa Grande då från scenen till de 50 000 personer i publiken som var på plats.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM