Mårten Andersson avslöjar könet på kommande bebisen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
1 av 2
Mårten Andersson och Stanislava Cvetkovic.

Om några veckor blir komikern Mårten Andersson pappa för första gången.

Nu berättar han för Nöjesbladet vad det blir för kön.

– Det blir en pojke. Ingenting är bestämt, men han ska nog heta Tristan.

Det var den första april som komikern Mårten Andersson, 43, släppte bomben att han och serbiska fästmön Stanislava Cvetkovic, 29, väntade barn. Dessvärre trodde alla att han skämtade med tanke på datumet.

– Insåg för sent att datumet var väldigt dåligt valt för den glada nyheten, men JA det stämmer och vi är superglada, sa han då till Nöjesbladet.

Nu är det bara några veckor kvar och när Nöjesbladet träffar de blivande föräldrarna på ett bilevent på Fotografiska i Stockholm är de lyriska och pirriga inför vad som komma skall.

– Allt känns jättebra. Jag var lite stressad för några månader sedan. Man sätter ändå en ny människa till världen vilket är ett stort ansvar. Men jag känner mig verkligen redo. Den senaste tiden har jag blivit mer lugn och stabil medan Stanislava blivit lite nervös, förklarar Mårten och ler mot sin blivande fru som fyller i:

– Mårten kommer bli en fantastisk pappa! Vi är på samma våglängd och delar samma värderingar. Det kommer bli jättebra. Det vet jag.

De fick reda på könet tidigt, och nu väljer de att berätta för undertecknade vad det är för krabat som gömmer sig därinne.

– Det blir en pojke! Vi ville verkligen veta. När man pratar om bebisen vill man prata om en person och inte ett eventuellt kön. Allt blir dessutom så mycket enklare.

De är även hyfsat på det klara med vad sonen ska heta.

– Det blir nog Tristan. Vi gillar verkligen det namnet. Men ingenting är bestämt. Men vi tycker det låter ädelt och snällt, men också kraftfullt. Vi hoppas vår son får ett stort hjärta och ett gott självförtroende och att han är snäll mot andra människor.

Det strålar om både Stanislava och Mårten som inte nog kan poängtera hur lycklig han är.

– Jag är verkligen superlycklig. Allt känns all time high! 

Här är kändisarna som fått barn 2018 01:06
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM